Головна Новини Суспільство події Тривожно: Червону площу у Москві закриють для відвідування до 10 травня
commentss НОВИНИ Всі новини

Тривожно: Червону площу у Москві закриють для відвідування до 10 травня

Головну площу Росії перекриють для відвідувачів ще 27 квітня, а відкриють після 10 травня

25 квітня 2023, 13:40 comments6366
Поділіться публікацією:

Червону площу у Москві заборонять відвідувати до 10 травня. У Федеральній службі охорони РФ (ФСТ) Володимира Путіна пояснюють заборону підготовкою до параду. Саму площу перекриють для відвідувачів ще 27 квітня, а відкриють після 10 травня. Як повідомляє портал "Коментарі", про це пише російське пропагандистське інформагентство "ТАРС".

Тривожно: Червону площу у Москві закриють для відвідування до 10 травня

Червона площа. Фото: з відкритих джерел

"У зв'язку з підготовкою та проведенням урочистих заходів, присвячених святкуванню 78-ї річниці перемоги у "Великої Вітчизняної війни" 1941-1945 років, з 27 квітня по 10 травня 2023 року Червону площу буде закрито для відвідування", — цитує ТАРС повідомлення ФСТ.

Зазначимо, останнім часом Московську область атакують невідомі БПЛА. У Росії це явище пов'язують із Україною. Київ поки ніяк не коментував останні події.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Москві вирішили відмовитися від традиційного проведення параду на 1 травня через нібито "підвищений рівень терористичної небезпеки".                                                        

Також видання "Коментарі" повідомляло – у Держдепі США відреагували на "миротворчі" пориви президентів Франції та Бразилії, а також деяких республіканців, які намагаються посадити Київ та Москву за стіл переговорів. Заступник прес-секретаря Держдепартаменту США Ведант Пател наголошує, що під час переговорів не можна ставити Росію та Україну на один рівень, тому що перша прагне стерти кордони другий, а друга намагається захистити своє життя. Про що говорить "миротворчий хоровод" останнього часу? Портал "Коментарі" із цим питанням звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ryrty

25 квітня 2023, 12:52

Открытый поиск сeкc партнеров в вашем городе и по интересам, все анонимно и пока что беcплатно. Реально крутая штука, пользуйся ---- https://urlis.net/club


Новини