Головна Новини Суспільство події Тренч із "Надприродного" в обмін на донати для України: акція від Міші Коллінза
commentss НОВИНИ Всі новини

Тренч із "Надприродного" в обмін на донати для України: акція від Міші Коллінза

Михайло Коллінз закликає задонатити гроші та виграти частину "Надприродного"

22 травня 2024, 16:05
Поділіться публікацією:

І відомий американський актор Міша Коллінз, широко відомий за роллю ангела Кастіеля у культовому телесеріалі "Надприродне", оголосив про запуск благодійної ініціативи, спрямованої на підтримку України в її зусиллях з розмінування територій.

Тренч із "Надприродного" в обмін на донати для України: акція від Міші Коллінза

Зірка серіалу Надприродне подарує свій тренч тому, хто задонатит

Ця акція унікальна тим, що кожен учасник, який пожертвував не менше 24 доларів, отримує шанс виграти тренч Коллінза, який він носить у серіалі, а також підписані актором краватки, які також асоціюються з його персонажем.

Актор, який нещодавно став амбасадором програми "Гуманітарне розмінування", звернув увагу на необхідність забезпечення безпеки на новозвільнених територіях України. Як повідомляється, після звільнення цих територій сапери стикаються з тисячами снарядів, що не розірвалися, протитанковими та протипіхотними мінами, що робить кожен крок потенційно смертельним.

Мета Коллінза — зібрати 450 тисяч доларів для покупки багатофункціонального піротехнічного автомобіля, який дозволить ефективніше та безпечніше проводити розмінування. Така машина не лише прискорить процес знешкодження небезпечних предметів, а й забезпечить їхнє безпечне транспортування до місць знищення.

Закликаючи до громадськості, Михайло Коллінз наголосив, що кожен внесок, незалежно від розміру, наближає Україну до миру та безпеки.

Нагадаємо, що відомий американський актор та режисер Шон Пенн у Німеччині представив свій новий документальний фільм "Суперсила", які присвятив українському спротиву. В ході інтерв'ю німецькому виданню BILD Пенн відкрито висловив свої думки про поточну військову ситуацію в Україні та своє ставлення до російського диктатора.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини