Головна Новини Суспільство події Транспортний локдаун: як припинення руху транспорту вплинуло на ціни таксі
commentss НОВИНИ Всі новини

Транспортний локдаун: як припинення руху транспорту вплинуло на ціни таксі

Деякі служби таксі в столиці несподівано підняли вартість на свої послуги

5 квітня 2021, 10:10
Поділіться публікацією:

Відсьогодні столиця України переходить до "червоної" зони карантину. Одним з обмежень є припинення руху громадського транспорту. Пересуватися автобусами, трамваями чи маршрутками можна буде лише тим, хто має спеціальні перепустки.

Транспортний локдаун: як припинення руху транспорту вплинуло на ціни таксі

Ціни на таксі різко зросли після введення локдауну - тарифи. Фото: inbusiness.kz

Тому жителі Києва, які не мають власного авто, змушені викликати таксі, щоб дібратися на роботу чи в інше необхідне місце.

Проте, як повідомляється в ефірі "Фактів", деякі служби таксі несподівано підняли вартість на свої послуги. Тарифи зросли майже втричі. Якщо раніше від проспекту Відрадний до станції метро "Університет" можна було доїхати за 75-90 гривень, то нині ціни становлять 190-210 гривень.

Якщо вам потрібно дібратися з лівого берега на правий, вартість поїздки складе від 280 до 380 гривень. Якщо ж необхідно поїхати на велику відстань — доведеться витратити близько 600 гривень.

Транспортний локдаун: як припинення руху транспорту вплинуло на ціни таксі - фото 2
Транспортний локдаун: як припинення руху транспорту вплинуло на ціни таксі - фото 3
Транспортний локдаун: як припинення руху транспорту вплинуло на ціни таксі - фото 4

Раніше заступник голови Київської міської державної адміністрації Валентин Мондрієвський розповів, що дію карантину в Києві можуть продовжити й після 16 квітня, якщо ситуація з поширенням коронавірусного захворювання не покращиться. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Українська влада надаватиме матеріальну підтримку фізичним особам-підприємцям і найманим працівникам, які зазнали збитків і постраждали від карантинних обмежень в деяких областях України. Як можна отримати таку виплату? Інструкцію дивіться тут.

Також сайт "Коментарі" повідомляв, чи курсуватимуть потяги в областях із найжорсткішими обмеженнями. Чи зможуть українці з "червоних" зон потрапити до інших регіонів? Відповіді на ці питання читайте в нашому матеріалі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини