Головна Новини Суспільство події Карантин у столиці можуть продовжити й після 16 квітня
commentss НОВИНИ Всі новини

Карантин у столиці можуть продовжити й після 16 квітня

Столична влада усвідомлює негативний економічний вплив карантину, проте ситуація в лікарнях залишається складною

1 квітня 2021, 17:22
Поділіться публікацією:

Дію карантину в Києві можуть продовжитися й після 16 квітня, якщо ситуація з поширенням коронавірусного захворювання не покращиться. Таку інформацію озвучив заступник голови Київської міської державної адміністрації Валентин Мондрієвський, передає видання "Українська правда".

Карантин у столиці можуть продовжити й після 16 квітня

Карантин у столиці можуть продовжити й після 16 квітня - фото з відкритих джерел

"Локдаун після 16 квітня можуть продовжити, адже ми не можемо спрогнозувати, якою буде ситуація із захворюваністю. Сподіваємося, що ці три тижні карантину по 16 квітня почнуть давати результати і ми будемо мати позитивну динаміку в середині квітня, розірвемо ланцюжок захворюваності і зможемо розглядати варіант ослаблення обмежень". — сказав Мондрієвський.

Заступник голови КМДА також зазначив, що столична влада усвідомлює негативний вплив карантину на економіку, проте ситуація в лікарнях залишається складною.

Нагадаємо, київський міський голова Віталій Кличко повідомив, що з 5 квітня в столиці посилюється карантин у зв'язку з розповсюдженням коронавірусного захворювання. Перелік жорстких карантинних заходів діятиме щонайменше до 16 квітня.

Раніше інтернет-видання "Коментарі" писало, що третя хвиля коронавірусної хвороби в Україні як і раніше набирає обертів. Влада не може визначитися, чи варто вводити жорсткий локдаун на території всієї країни. При цьому йдеться про думку населення, якого не влаштує подібне рішення. Однак, судячи з останніх соціологічних опитувань, жорсткий карантин в Україні підтримує 63% жителів. Про це повідомляє СГ "Рейтинг". Найбільша кількість згодних із необхідністю введення загальнонаціонального локдауну серед тих, хто регулярно цікавиться коронавірусними новинами.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини