Головна Новини Суспільство події Трагедія батискафу "Титан": чи вдалося виявити останки загиблих
commentss НОВИНИ Всі новини

Трагедія батискафу "Титан": чи вдалося виявити останки загиблих

Береговій охороні США вдалося виявити останки загиблих

29 червня 2023, 08:10
Поділіться публікацією:

Береговій охороні США вдалося відшукати та підняти з дна Атлантичного океану уламки батискафу "Титан" та ймовірні останки людей, які перебували на борту. Як передає портал "Коментарі", про це йдеться у повідомленні прес-служби Берегової охорони США.

Трагедія батискафу "Титан": чи вдалося виявити останки загиблих

Уламки батискафу Титан. Фото: з відкритих джерел

"Берегова охорона США підняла уламки та речові докази з морського дна з місця глибоководного апарату "Титан". Медичні працівники США проведуть аналіз того, що, ймовірно, є людськими останками, піднятими з місця аварії", — йдеться у повідомленні прес-служби.

За словами представника берегової охорони, розслідування аварії "Титану" триває. Його веде команда слідчих із кількох країн.

"Треба зробити значний обсяг роботи, щоб зрозуміти фактори, що призвели до катастрофічного краху "Титану", — заявив начальник відомства капітан Джейсон Нойбауер.

Варто зазначити, що батискаф "Титан" зник в Атлантичному океані 18 червня. На його борту було п'ять осіб, які прямували до уламків лайнера "Титанік". За 5 днів, 23 червня, було оголошено про виявлення уламків батискафу. За попередніми даними, його корпус не витримав тиску на глибині океану. Невдовзі Командувач першим округом Берегової охорони США Джон Могер заявив, що всі члени екіпажу загинули за трагічних обставин. Морські агенції та поліція Канади проводять власне розслідування аварії.                                                                                                                

Читайте також на порталі "Коментарі" — нові подробиці про зниклий поряд з "Титаніком" батискафе: чому занурення виявилося фатальним.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини