Головна Новини Суспільство події ТОП-5 порушень в Україні: оновлені дані Нацполіції
commentss НОВИНИ Всі новини

ТОП-5 порушень в Україні: оновлені дані Нацполіції

Українці вже традиційно найчастіше не дотримуються швидкісного режиму в Україні

2 жовтня 2023, 10:35
Поділіться публікацією:

За вісім місяців 2023 року поліцейськими в Україні найбільше виявлено правопорушень з перевищення встановлених обмежень швидкості руху, проїзд на заборонний сигнал регулювання дорожнього руху та порушення інших ПДР. Загалом таких порушень виявлено 1 009 792. Про це повідомляє портал "Коментарі", посилаюсь на дані, які ми отримали від Департаменту патрульної поліції після опрацювання нашого журналістського запиту.

ТОП-5 порушень в Україні: оновлені дані Нацполіції

Поліція

На другому місці по порушеннях в Україні правопорушення за керування транспортним засобом без наявності посвідчення водія відповідної категорії. Таких правопорушень було зафіксовано 203 045.

На третьому місці правопорушення про невиконання водіями вимог про зупинку. За вісім місяців поточного року їх зафіксовано в Україні 189 753.

На четвертій позиції по кількості правопорушень – порушення правил користування ременями безпеки або мотошоломами. Таких порушень зафіксовано 157 992.

На п’ятій позиції по кількості правопорушень – порушення щодо непокори пішоходів сигналам регулювання дорожнього руху, перехід ними проїзної частини у невстановлених місцях. Таких порушень зафіксовано 103 144.

Крім того, згідно з відомостями системи IПHП за вісім місяців 2023 року поліцейськими винесено 2 085 872 постанови про накладення адміністративного стягнення по справі про адміністративне правопорушення у сфері забезпечення безпеки дорожнього pyxy, зафіксоване не в автоматичному режимі, з яких 2734 скасовано, що становить 0.13% від винесених постанов.

Читайте також на порталі "Коментарі" — опитування, проведене у середині літа Фондом "Демократичні ініціативи" ім. Ілька Кучеріва та Київським міжнародним інститутом соціології (КМІС) продемонструвало, що майже 80% українців вважають – президент Володимир Зеленський несе пряму відповідальність за корупцію в Кабміні та військових адміністраціях. Це вже викликало невдоволення у голови фракції "Слуга народу" у Верховній Раді Давида Арахамії. Дослідження він назвав маніпуляційним, заявивши, що президент має займатися іншими справами (тою самою війною), а не підміняти собою антикорруційну вертикаль. Про що свідчать дані опитування – і реакція на нього представників влади? Як події можуть розвиватись далі? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини