Головна Новини Суспільство події Тепер забрати авто зі штрафмайданчика можна через кілька хвилин: як це зробити
commentss НОВИНИ Всі новини

Тепер забрати авто зі штрафмайданчика можна через кілька хвилин: як це зробити

Новий сервіс створений для того, щоб зробити це можна було максимально просто і швидко

1 грудня 2020, 16:00
Поділіться публікацією:

Стало відомо, що в Києві запрацював новий сервіс повернення автомобіля зі штрафмайданчика. Про це повідомляється на офіційному сайті КМДА.

Тепер забрати авто зі штрафмайданчика можна через кілька хвилин: як це зробити

Водіння автомобіля. Фото: unsplash. Оркун Азап

Директор Департаменту транспортної інфраструктури Валентин Осипов розповів, що ця послуга нова, тому поки працює в тестовому режимі.

"Разом з Нацполіцією і Kyiv Smart City ми розробили та впровадили сервіс, який дозволить економити час водіїв і зменшить черги в пунктах видачі на 25-30%", — говорить він.

Так що ж потрібно зробити, щоб протестувати новий сервіс?

В першу чергу, необхідно ввести дані своєї машини в додатку Kyiv Smart City. Таким чином буде сформовано електронну заяву на повернення автомобіля. Далі — водій роздруковує цю заяву, а потім несе її на штрафмайданчик. Там він показує заяву співробітникові поліції, який сканує її та дає дозвіл на видачу автомобіля.

Варто також зазначити, що на численні прохання водіїв час роботи штрафмайданчиків збільшився. Тепер вони працюють в суботу — з 09:00 до 17:00.

Автори цього проекту підкреслюють, що даний сервіс потрібен для того, щоб очистити вулиці від хаотично припаркованих авто, які заважають пересуватися по місту іншим автомобілістам. І, звичайно ж, ще й для того, що оплатити штраф і забрати своє авто людина могла в найкоротші терміни.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, у чоловіка конфіскували машину через пів хвилини після її покупки. У місті Нортгемптон, графство Нортгемптоншир, Англія, трапилася досить незвичайна ситуація. Чоловік вирішив виконати свою давню мрію, купивши собі нову машину. Але відразу після придбання щось пішло не так. Розповідаємо, в чому тут справа.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини