Головна Новини Суспільство події Тепер уже офіційно: названо країну, яка прийме Євробачення замість України
commentss НОВИНИ Всі новини

Тепер уже офіційно: названо країну, яка прийме Євробачення замість України

Євробачення-2023 пройде у Великій Британії замість України

25 липня 2022, 14:55 comments1282
Поділіться публікацією:

Після низки дискусій Європейський союз мовлення (EBU) прийняв рішення не змінювати своє рішення про перенесення Євробачення-2023 з України в іншу країну. Пісенний конкурс пройде у Великій Британії, яка на Євробаченні цього року посіла друге місце. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомили на офіційній сторінці Євробачення.

Тепер уже офіційно: названо країну, яка прийме Євробачення замість України

Євробачення. Фото: з відкритих джерел

При цьому організатори конкурсу уточнили, що, незважаючи на те, що територіально Євробачення пройде не в Україні, Сполучене Королівство проводитиме захід від імені цьогорічного переможця, української телекомпанії UA Суспільне. Така постановка питання навряд чи втішить мільйони українців, які раділи перемозі KALUSH Orchestra багато в чому через те, що грандіозна за величиною музична подія вдасться провести в Україні, тим самим привернути ще більше уваги всього світу саме до України, до боротьби українців. за незалежність.

Європейський союз мовлення змушений був заздалегідь повідомити про перенесення конкурсу в інший бік через небезпечну ситуацію в Україні. Європейці не вірять, що ситуація покращиться і навесні 2023 року в Україні буде безпечно проводити такі заходи.

В EBU також повідомили, що цього тижня стартує конкурс міста, що приймає. Серед головних претендентів на проведення конкурсу: Абердін, Белфаст, Бірмінгем, Брайтон, Брістоль, Кардіфф, Едінбург, Глазго, Манчестер, Лідс, Ліверпуль, Лондон, Ньюкасл, Ноттінгем, Шеффілд, Суїндон та Вулвергемптон.

Варто також зазначити, що Україна автоматично потрапить до Гранд-фіналу разом із "великою п'ятіркою" (до якої входить Великобританія, Франція, Німеччина, Італія, Іспанія).

Читайте також на порталі "Коментарі" – чому визволення Херсонщини виб'є один із базових козирів РФ – коли розпочнеться активна фаза.

Також видання "Коментарі" повідомляло – пішов 6 місяць повномасштабної війни: чи є шанс на її закінчення до кінця року – чого чекати на фронті.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини