Головна Новини Суспільство події Тепер автівки перетинатимуть кордон користуючись електронною чергою: Деталі
commentss НОВИНИ Всі новини

Тепер автівки перетинатимуть кордон користуючись електронною чергою: Деталі

Уряд під час засідання 2 травня схвалив запуск універсальної системи «єЧерга» для всіх видів транспорту. Працюватиме електронна інновація на 16 пунктах пропуску в західному напрямку

3 травня 2023, 10:25
Поділіться публікацією:

Про це заявив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль, пишуть "Коментарі".

Тепер автівки перетинатимуть кордон користуючись електронною чергою: Деталі

Для перетину кордону легкові автомобілі ставатимуть в «єЧергу»

Після реєстрації, через  застосунок водій отримає сповіщення про свій статус у черзі, швидкість транспортного потоку та час заїзду до пункту пропуску.

Уже з наступного тижня системою зможуть скористатися водії великогабаритних авто, з липня – водії автобусів, а з серпня – власники легкового транспорту.

"Переваги єЧерги для українців: простий алгоритм дій, мінімум зусиль з боку користувача, колосальна економія часу. Переваги для бізнесу: зменшення збитків через простій, оптимізація бізнес-процесів, прозорість та однакові правила для всіх. Переваги для держави: впорядкування перевезень, ліквідація фізичних черг, аналіз транспортних потоків", — зауважив Денис Шмигаль.

З кінця минулого систему успішно протестували на двох пунктах пропуску.

Тепер же нею скористатися зможуть усі водії вантажного транспорту, і не тільки, котрі перетинають кордон.

Першочергово, Уряд поставив за мету впровадження електронної черги – задля зручності, комфорту та швидкого перетину кордону.

Зареєструватися в системі можна, перейшовши за посиланням на сайт "єЧерга".

Йшлося на порталі "Коментарі" і про те, - Автомобільні продажі в усьому світі впали: Що відомо. За підсумками 2022 року, обсяг збуту автотранспортних засобів на світовому ринку зменшився на 1, 4%. Такі дані опублікувала Всесвітня організація автовиробників, пишуть "Коментарі". За її оцінками, минулого року продажі нових автомобілів становили понад 81,6 млн од. Зважаючи на показники 2021, результат зменшився  на 1,4%.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини