Головна Новини Суспільство події Телеведуча: після нападу на «Схеми» позитивні блогери влади в глухому куті
commentss НОВИНИ Всі новини

Телеведуча: після нападу на «Схеми» позитивні блогери влади в глухому куті

Відбілювати владу після того, що сталося в Укрексімбанку буде вкрай складно

6 жовтня 2021, 09:35
Поділіться публікацією:

У нападі керівництва державного "Укрексімбанку" на знімальну групу "Схем" є і позитивний момент. Звичайно ж, самим журналістам варто поспівчувати, ну а банківській обслузі можна лише побажати швидкої відповідальності. Як інформує видання "Коментарі", про це у себе в Facebook пише телеведуча і журналіст Лариса Волошина.

Телеведуча: після нападу на «Схеми» позитивні блогери влади в глухому куті

Напад на журналістів "Схем" Фото: Радіо Свобода

"Тим не менше, трохи радію, коли уявляю, як всі ці позитивні блогери будуть відбілювати владу після отакого. Справа в тому, що неможливо одночасно обслуговувати владу, яка тисне на журналістів та претендувати на повагу в журналістському середовищі. Ти можеш скільки завгодно висловлювати своє “авторитетне мнєніє” про корисні офшори президента, вєщати як потрібен країні закон про олігархів, але раптом стається зухвалий напад на знімальну групу поважного ЗМІ і ти в глухому куті", — зазначила журналіст.

Вона додає, для збереження репутації, яку потім можна вигідно продати владі, або здати в оренду, "позитивним блогерам" потрібно здаватися порядними людьми. А для образу незалежного правдоруба вкрай шкідливо бути прихильником влади, яка нападає на журналістів. З іншого боку, якщо "позитивні блогери" не тільки вихваляють, а й критикують — вони не цікаві замовнику.

"Насправді, у владців борзометр буде зашкалювати все частіше, а випадків на кшталт нападу в державному банку буде все більше. А це означає, що незабаром серед медіа-симпатиків влади залишаться лише самі упороті. Потім почнуть відпадати депутати та політики-сателіти, яким влада та народна любов “дорогі як пам'ять”. Токсичність Зе-команди буде тільки наростати. Згодом в країні не залишиться нікого, хто б зізнався, що підтримує от ето от всьо. Ці часи настануть швидше, ніж нам здається. Тому що ще ніколи так не було, щоб було по-іншому", — зазначила телеведуча.

Також читайте на порталі "Коментарі" — "Схеми" відновили віддалені кадри нападу на них в "Укрексімбанку".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини