Головна Новини Суспільство події Тато і мама били по черзі: в Одесі на відео потрапило знущання з дитини
commentss НОВИНИ Всі новини

Тато і мама били по черзі: в Одесі на відео потрапило знущання з дитини

Батьки жорстоко виховували власну дитину

8 вересня 2021, 18:15
Поділіться публікацією:

В місті Одесса молоді батьки ледве не прибили свого крихітного хлопчика, так лупцювали і виховували  його кулаками. Спочатку агресивний тато, потім розлючена мама. Маленькому ще навіть два рочки не виповнилось. Хтось відзняв цю сцену сімейного насильства на відео і розмістив в Інтернеті. Інформує про це Telegram-канал Одеса сейчас.

 Тато і мама били по черзі: в Одесі на відео потрапило знущання з дитини

Мережу шокувало таке виховання дитини (фото з відкритих джерел)

 Подія мала місце в в житловому масиві "Райдужний" 4 вересня.  Крихітку смикав за ручки та лупцював люблячий татусь. Ще й верещав на нього на цілий будинок. Батьки з сином зайшли в ліфт і там  гамселити маленького почала  молода мама. Як їй рука піднялась на малого пустуна.

 Після того, як відеоролик, на якому мама й тато лупцюють дитину, оприлюднили медіа, пройшла новина, що на сцену жорстокого поводження з малюком відгукнулись чиновники, які займаються захистом неповнолітніх. Їх працівники вже проводять розслідування скандального інциденту. Крім того, поступила  заява і  до одеських поліціянтів за наслідками жорстоко поводження з малюком.

Нагадаємо. що видання "Коментарі" інформували про те, що в Одесі, в дитячій кімнаті ресторану, на трирічну дитину впали скляні двері.В місті Одеса, в ресторані  "Море", ледве не загинув  трирічний малюк. На маленького відпочивальника рухнули скляні двері. Сталось це в дитячій кімнаті відпочинкового закладу. Добре, що все закінчилось лише переляком, ніхто, на щастя, не загинув.  Трирічний малюк, якого дорослі можливо вперше взяли з собою до ресторану, дуже злякався. Адже двері, які ледве його не покалічили, були скляні і важкі.В цій неприємній ситуації працівники ресторану звинуватили маленького відвідувача.  Медики теж стали на їх бік. 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини