Головна Новини Суспільство події В Одесі, в дитячій кімнаті ресторану, на трирічну дитину впали скляні двері: що відомо про стан малюка (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

В Одесі, в дитячій кімнаті ресторану, на трирічну дитину впали скляні двері: що відомо про стан малюка (ВІДЕО)

Малюк отримав глибокі порізи на руках і багато дрібних ушкоджень на тілі

26 серпня 2021, 21:55
Поділіться публікацією:

В місті Одеса, в ресторані  "Море", ледве не загинув  трирічний малюк. На маленького відпочивальника рухнули скляні двері. Сталось це в дитячій кімнаті відпочинкового закладу. Добре, що все закінчилось лише переляком, ніхто, на щастя, не загинув.  Про цю прикру подію написали в Telegram-каналі "Новини Одеса" свідки інциденту.

В Одесі, в дитячій кімнаті ресторану, на трирічну дитину впали скляні двері: що відомо про стан малюка (ВІДЕО)

Інцидент трапився в ресторані (фото з відкритих джерел)

Трирічний малюк, якого дорослі можливо вперше взяли з собою до ресторану, дуже злякався. Адже двері, які ледве його не покалічили, були скляні і важкі. Про  цю прикру подію розказала мама  малюка.

"В дитини глибокі порізи на руках і багато дрібних порізів на тілі, викликали швидку допомогу", — зазначили  очевидці.

В цій неприємній ситуації працівники ресторану звинуватили маленького відвідувача.  Медики теж стали на їх бік.  За  виклик швидкої й надану медичну допомогу   працівники ресторану "Море"  теж не заплатили.

"Просто диво, що ніхто не загинув", — пишуть городяни, коментуючи цей інцидент.

В дитячій кімнаті підлога встелена  побитим склом. Це добре видно на зроблених фото. Співробітники закладу  все побите скло винесли, аби поставити крапку на інциденті. Проте городяни, які прийшли сюди відпочити, напевно другого разу сюди не навідаються.

Чи отримає перелякана родина якусь матеріальну компенсацію від ресторану хоча б на лікування малюка? Заклад про це не інформує.

Нагадаємо, що видання "Коментарі" повідомляло про те, що в Одесі підліток врізався в автівку поліціянтів25 серпня на перехресті вулиць Святослава Ріхтера і Туристської не розминулися автомобіль марки Honda Civic та мопед марки Honda Lead. Відомо, що кермував мопедом 13-річний місцевий хлопчик. 





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини