Головна Новини Суспільство події Так не діставайся ж нікому: в Одесі продавці облили соляркою тисячі хвойних дерев
commentss НОВИНИ Всі новини

Так не діставайся ж нікому: в Одесі продавці облили соляркою тисячі хвойних дерев

В Одесі продавці облили соляркою тисячі хвойних дерев, які не змогли продати до Нового року

3 січня 2022, 15:27
Поділіться публікацією:

Після зустрічі Нового року з 31 грудня на 1 січня слова з дитячої новорічної пісні "Раз-два-три! Ялинко, гори!" набувають негативного підтексту. В Одесі продавці зелених красунь облили соляркою тисячі дерев, які не вдалося продати до Нового року. Як повідомляє видання "Коментарі", про це пише "УНІАН".

Так не діставайся ж нікому: в Одесі продавці облили соляркою тисячі хвойних дерев

Ялинки. Фото з відкритих джерел

Повідомляється, що одеські комунальники прибрали понад 2,5 тис. кинутих ялинок і сосен із вулиць Бочарова, Висоцького, Заболотного, Марсельської та Семена Палія.

У Суворовській райадміністрації Одеської міської ради повідомили, прикро, що всі дерева довелося утилізувати, а не відправити на корм для тварин. Річ у тім, що продавці вирішили облити дерева соляркою. Таким чином вони вирішили, щоб дерева ніхто не зміг використовуватися для своїх потреб після Нового року.

Покинутих дерев цього року виявилося дуже багато. Тому довелося залучити не лише сміттєвози, а й іншу комунальну техніку, серед якої трактори, вантажівки та самоскиди.

У середньому, за попередніми підрахунками, на вулицях Одеси було кинуто продавцями понад 5 тисяч ялинок і сосен. Тому, крім боротьби зі снігом та ожеледицею, у комунальних служб додалося роботи з прибиранням нікому непотрібних дерев. Хоча зазвичай збирання хвойних починається після різдвяних свят.

Читайте також на порталі "Коментарі" – три ідеї новорічної екоялинки для дому – не постраждає жодне дерево. У Німеччині придумали чудові ідеї, як уберегти природу, не спилюючи ялинки та сосни, та при цьому не втратити різдвяного та новорічного настрою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини