Головна Новини Суспільство події Свято під загрозою: Росія готує провокації до Дня Незалежності
commentss НОВИНИ Всі новини

Свято під загрозою: Росія готує провокації до Дня Незалежності

Активісти попереджають: можливі провокації РФ у День Незалежності України

16 серпня 2024, 13:52
Поділіться публікацією:

З наближенням Дня Незалежності України зростає тривога про можливі провокації з боку російських окупантів. За інформацією активістів руху "Жовта Стрічка", росіяни можуть влаштувати теракти для дискредитації українських захисників і збройних сил.

Свято під загрозою: Росія готує провокації до Дня Незалежності

Провокації РФ до Дня Незалежності: українців попередили про загрозу

Активісти стверджують, що між 23 та 25 серпня російські сили можуть спробувати організувати теракти на територіях, які вони тимчасово контролюють. Вони закликають людей уникати великих скупчень і остерігатися незвичайних подій у ці дні.

"За наявною інформацією, 24 серпня російські окупанти планують організувати низку провокацій та терористичних актів з метою дискредитації сил опору та Збройних Сил України. У зв'язку з цим ми переконливо рекомендуємо уникати громадських місць та великих скупчень людей, особливо у період з 23 по 25 серпня" , — йдеться у повідомленні.

У відповідь на погрози українська влада посилює заходи безпеки у всіх регіонах, особливо в зонах близьких до лінії фронту та на тимчасово окупованих територіях.

Читайте також на порталі "Коментарі" - У відповідь на нещодавні події в Курській області, де, за словами президента Володимира Путіна, було здійснено "терористичний напад" з боку України, Росія запустила масштабну військову операцію під кодовою назвою "Помста". Про це пише BILD.

Крім того, нещодавні події в Курській області стали черговим свідченням протистояння між Росією і НАТО, що поглиблюється, заявив помічник кремлівського диктатора Володимира Путіна Микола Патрушев. Він заявив, що атака ЗСУ на цей регіон була ретельно спланована і проведена нібито за активної підтримки західних спецслужб: західні країни, насамперед США, відіграють ключову роль у координації та матеріально-технічному забезпеченні таких операцій.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини