Головна Новини Суспільство події Сусіди пропонували кілеру їжу та напої: шокуючі подробиці вбивства Фаріон
commentss НОВИНИ Всі новини

Сусіди пропонували кілеру їжу та напої: шокуючі подробиці вбивства Фаріон

Сусіди Фаріон говорили із її ймовірним вбивцею і навіть пропонували йому поїсти

23 липня 2024, 11:33
Поділіться публікацією:

Вбивство мовознавиці Ірини Фаріон було замовним, про це з посиланням на джерела в правоохоронних органах повідомляє "Суспільне". Там підкреслюють, що замах готувався як мінімум один місяць. Підкреслюється, що ймовірно, вбивця Фаріон діяв не сам.

Сусіди пропонували кілеру їжу та напої: шокуючі подробиці вбивства Фаріон

Ірина Фаріон

Джерела видання у правоохоронних органах відзначають, що вбивця мовознавиці діяв професійно і прорахував всі можливі варіанти розвитку подій. При цьому він "правильно вибрав час", коли в районі через відключення світла не працювали камери спостереження.

Видання із посиланням на свої джерела повідомляє, що вперше вбивця Фаріон "засвітився" на камерах спостереження 11 липня. У двір, де мешкала жінка, він приходив у капелюсі, окулярах та однаковому одязі щодня, окрім вихідних.

При цьому відзначається, що у сумочці, яку він мав при собі, могла бути зброя, але іноді він перебував у дворі без неї. Окрім того, підкреслюється, що сусіди Фаріон не зверталися до правоохоронних органів через те, що у їхній двір приходить невідомий підозрілий чоловік.

Більше того, як додає у свою чергу оглядач Ростислав Демчук, сусіди Фаріон навіть пропонували вбивці їжу та воду.

"Вбивцю Ірини Фаріон бачили її сусіди. Не лише бачили, але і розмовляли з ним. Він щодня сидів у дворі будинку, де мешкала Ірина Фаріон. До нього підходили мешканці будинку й пропонували йому поїсти, чи попити. Він дякував і казав, що не голодний. З опису мешканців будинку — це молодий хлопчина, розмовляє українською без будь-якого акценту. Сказав, що він у Львові студіює, приїхав з Тернополя. Завжди був одягнений у спортивний одяг, на голові капелюх, очі приховували темні окуляри з білою оправою, на руках були червоні рукавички, які він ніколи не знімав", — пише у Фейсбуці Демчук.

За його словами, юнак два тижні поспіль відкрито чатував на Ірину Фаріон у дворі її дому перед її під`їздом № 6, сидячи на лавочці, заклавши ногу за ногу. Коли Ірина Фаріон вийшла з під`їзду і стала на краю вулиці в очікуванні на таксі, юнак піднявся з лавки, зробив один постріл Ірині Фаріон в голову і через тунель між домами вибіг на вулицю Варшавську й розчинився у натовпі. Більше цього юнака ніхто не бачив, додав оглядач.

"Недбалість і безпечність сусідів Ірини Фаріон вбиває! Як так не викликати поліцію і не перевірити документи й кишені дивного незнайомця?" — не розуміє Демчук.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що 19 липня була вбита мовознавиця, "свободівка" Ірина Фаріон. На думку її соратників, вбивство жінки замовили в Кремлі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини