Головна Новини Суспільство події Сукня, мікрохвильовка, самокат: що губили в метрополітені в 2020 році
commentss НОВИНИ Всі новини

Сукня, мікрохвильовка, самокат: що губили в метрополітені в 2020 році

В цілому в бюро знахідок потрапило понад 180 втрачених речей

24 грудня 2020, 15:57
Поділіться публікацією:

Прес-секретар Київського метрополітену Наталка Макогон розповіла про те, що за 2020 року до бюро знахідок підземки потрапило понад 180 різних предметів, гаджетів, аксесуарів і навіть побутова техніка.

Сукня, мікрохвильовка, самокат: що губили в метрополітені в 2020 році

ФОТО: З відкритих джерел

"Згідно зі статистикою, на кількість втрат впливає пору року і погода. В осінньо-зимовий період найчастіше пасажири забувають шарфи, рукавички, шапки, парасольки, окуляри, рюкзаки та сумочки", — розповідає вона.

Наталка Макогон також стверджує, що за втраченими речами повертається тільки третя частина тих, хто щось забув у метрополітені. В цьому році в метро виявили досить незвичайні, габаритні, а також цінні загублені речі.

Співробітники Київської підземки повідомляють, що найчастіше до бюро знахідок потрапляли телефони, самокати, сукні, валізи і дитячі рюкзаки. З цінного в метро були знайдені телефони, фітнес-браслети та ноутбуки.

У метрополітені пасажири залишали навіть предмети побуту: дошку для прасування, газонокосарку, надувний матрац і мікрохвильову піч.

До слова, бюро знахідок в Київському метрополітені здійснює роботу на станції "Нивки". В установі зазначають, що приймають на збереження виключно речі, а загублені документи передають представникам правоохоронних органів.

Нагадаємо, що Киянин встановив рекорд до 60-річчя від дня відкриття Київського метрополітену. Лікар-стоматолог подолав усі станції метро і вніс своє ім'я в Книгу рекордів України.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про те, що кожні 40 секунд у світі губиться одна дитина, близько 115 дітей на рік по всій країні викрадаються незнайомими людьми та не повертаються у свої сім'ї. Проте втрата власних дітей — це те, що багато хто вважає "найстрашнішим кошмаром", на який тільки здатний батьківський мозок.









Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини