Головна Новини Суспільство події Суддя Богдан Львов потролив журналістів «Схем» доказами, вказавши на ознаки підробки
commentss НОВИНИ Всі новини

Суддя Богдан Львов потролив журналістів «Схем» доказами, вказавши на ознаки підробки

Суддя Львов показав одну з нібито заповнених форм отримання російського паспорта, яку оприлюднили журналісти «Схем»

26 вересня 2022, 14:27
Поділіться публікацією:

Після виходу розслідування програми "Схеми" про (нібито) наявність російського громадянства у заступника голови Верховного суду та голови Касаційного господарського суду у його складі Богдана Львова, суддя сам вирішив відповісти журналістам. Богдан Львов написав у своєму Фейсбуку, що низка документів з розслідування "Схем" — мають усі ознаки підробки.

Суддя Богдан Львов потролив журналістів «Схем» доказами, вказавши на ознаки підробки

Богдан Львов. Фото: з відкритих джерел

Як приклад, суддя Львов показав одну із (нібито) заповнених форм на отримання російського паспорта, яку надали журналісти "Схем". Дата заповнення цієї форми вказує на те, що її заповнили за кілька місяців до того, як бланки даного зразка взагалі з'явилися у зверненні до РФ. Тобто, існує два способи, як міг з'явитися подібний бланк: перший – його повернули з майбутнього і заповнили, а другий – справжнісінька підробка.

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fpermalink.php%3Fstory_fbid%3Dpfbid0sDywzEmCi2hUFozbb57t3FSAcHvxxYPq9zVWdaMTnrdgJCuAywQmyjjwrGTksUial%26id%3D100008611094774&show_text=true&width=500 " width="500" height="781" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share"></iframe>

Також Богдан Львов додав, що розцінює атаку на суддів за допомогою недостовірних документів та медіа як пряму загрозу тиску на незалежну судову гілку. Він пообіцяв найближчим часом порушити це питання у зверненні до Президента Володимира Зеленського та голови ОП Андрія Єрмака. Тему тиску на суддів в Україні обговорять найближчим часом і з конгресменами США, оскільки США та ЄС є фінансовими донорами судової реформи.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у британській розвідці розповіли, яка доля чекає на мобілізованих у Росії.

Також видання "Коментарі" повідомляло — чим закінчаться псевдореферендуми Росії — про що говорять ядерні загрози путіна. Експерти в ексклюзивному інтерв'ю для нашого порталу розібралися у ситуації.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини