Головна Новини Суспільство події Суд заарештував все майно та акції "Мотор Січі"
commentss НОВИНИ Всі новини

Суд заарештував все майно та акції "Мотор Січі"

Підприємство не припинить роботу, всупереч арешту, а робочі місця будуть збережені

20 березня 2021, 11:21
Поділіться публікацією:

Шевченківський районний суд Києва на підставі матеріалів Служби безпеки України прийняв рішення заарештувати цілісний майновий комплекс і 100% акцій підприємства "Мотор Січ". Даною інформацією поділилися в СБУ, передає видання "Гордон".

Суд заарештував все майно та акції "Мотор Січі"

Суд заарештував все майно і акції "Мотор Січ" - фото з відкритих джерел

Повідомляється, що майно передано в управління Національному агентству України з питань виявлення, розшуку та управління активами, отриманими від корупційних та інших злочинів (АРМА).

У Службі безпеки також розповіли, що ведеться розслідування щодо "Мотор Січі" за двома напрямками: про можливу диверсію і підривну діяльність на користь Кремля, а також щодо можливих порушень під час первинної приватизації та подальшої концентрації акцій підприємства.

Голова СБУ Іван Баканов заявив, що збереження української "Мотор Січі" є питанням національної безпеки.

Джерело повідомляє, що підприємство не припинить роботу, попри арешт, а робочі місця будуть збережені.

Нагадаємо, що раніше експерти розповіли порталу "Коментарі", куди заведе Україну рішення про націоналізацію підприємства "Мотор Січ". А також, наскільки жорсткою може бути відповідь Китаю і наскільки потужною — підтримка США, які, власне, наполягли на відмові від китайських інвестицій. Фахівці вважають, що розмови про те, що замість китайських інвесторів в українські проекти зайдуть західні, в тому числі американські, поки — лише розмови. Реалії ж такі, що ніякі американські інвестиції в наші об'єкти не прийдуть, щоб компенсувати відмову від китайських інвестицій. Читайте детальніше в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини