Головна Новини Суспільство події Страх російської артилерії: нова партія Байрактарів вже на бойовому чергуванні в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Страх російської артилерії: нова партія Байрактарів вже на бойовому чергуванні в Україні

Збільшується кількість країн, які надають допомогу Україні

2 березня 2022, 13:55
Поділіться публікацією:

Київ оперативно одержав нові бойові безпілотники "Байрактар". Вони вже стали на бойові чергування. Як передає портал "Коментарі", про це у Facebook повідомив міністр оборони Олексій Резніков.

Страх російської артилерії: нова партія Байрактарів вже на бойовому чергуванні в Україні

Безпілотник "Байрактар". Фото: з відкритих джерел

Міністр зазначив, що у війні з Росією дедалі більше країн готові надати допомогу Україні. Ця допомога збільшується з кожним днем. Готові підставити своє плече Україні навіть ті країни, які раніше дотримувалися нейтралітету та не готові були відкрито та публічно демонструвати свою позицію. Так, Україна вже отримала нові "Байрактари", якими ЗСУ вже не раз розбивали колони супротивника.

Олексій Резніков попередив, що незабаром на озброєнні ЗСУ буде ще більше "Стінгерів" та "Джавелінів". Армія даватиме ще більшу відсіч окупантам.

За словами глави Міноборони, європейські держави розуміють свою роль у війні, яка розгорнулася в Україні і тому вже перетворюються на український тил, допомагаючи протистояти агресору.

Читайте також на порталі "Коментарі" — експерт Національного інституту стратегічних досліджень Близького Сходу в ексклюзивному інтерв'ю нашому виданню розповів, чому від Туреччини та Азербайджану в протистоянні України та Росії Київ очікував більшого від своїх партнерів. У результаті виявилося, що обидві країни не готові приєднатися до всього цивілізованого світу за жорсткими санкціями проти РФ. У той же час Туреччина виявилася постачальником в Україну таких потрібних для ЗСУ безпілотників "Байрактар", а азербайджанський "SOCAR" пообіцяв безкоштовно постачати пальним український санітарний транспорт та техніку ДСНС.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини