Головна Новини Суспільство події Степанов прокоментував смерть військової після вакцинації
commentss НОВИНИ Всі новини

Степанов прокоментував смерть військової після вакцинації

Міністр Максим Степанов нагадав, що кожен випадок смерті вакцинованої людини протягом 30 днів після щеплення буде розслідуватися, незалежно від причини смерті

25 березня 2021, 01:35
Поділіться публікацією:

Міністр охорони здоров'я Максим Степанов запевняє, що смерть військової в Одеській області, яка була вакцинована від коронавірусу, не пов'язана зі щепленням. Про це Степанов розповів в інтерв'ю Радіо Свобода.

Степанов прокоментував смерть військової після вакцинації

Максим Степанов (фото з відкритих джерел)

"Зв'язок між будь-якими тромбозами і вакциною AstraZeneca — оскільки вже тут перевірку зробили все європейські країни, окремо регулятор Європейське медичне агентство, ВООЗ — і не встановлено жодного навіть натяку на зв'язок між вакцинацією і смертю людини від якихось захворювань серцево-судинних", — сказав Степанов.

Як запевняє міністр, "чим більше ми будемо робити вакцинацій, тим більша кількість людей, я маю на увазі в абсолютних цифрах, буде, умовно кажучи, вмирати".

"Якщо людина зробила вакцину, а на наступний день у нього стався інфаркт, тому що він мав серйозне серцево-судинне захворювання — це ж ніяк не пов'язано", — додав він.

Нагадаємо, стали відомі нові подробиці загибелі військовослужбовця з Одеської області, вакцинованої проти коронавірусу. Представники українського МОЗ оприлюднили реальну причину смерті. Як стало відомо після судової медекспертизи, жінка загинула через гостру серцево-судинної недостатності. Крім цього військовослужбовець страждала на атеросклеротичний кардіосклероз, що також могло вплинути на самопочуття і подальший летальний результат.

"Коментарі" вже повідомляли, що старший солдат Інна Н. загинула у вівторок, 23 березня, впавши на вулиці замертво. За кілька днів до цього військову вакцинували проти коронавірусу. Інцидент стався в смт Чорноморське Одеської області. Військовослужбовець збиралася вирушити в зону проведення Операції Об'єднаних Сил, тому і отримала необхідний препарат після коронавірусу. Разом з нею свою дозу вакцини з одного флакона отримали ще дев'ять її товаришів по службі. Всі вони почувають себе задовільно, скарг на здоров'я не надходило.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини