Головна Новини Суспільство події Став відомий список регіонів, де найбільше нових захворювань на Covid-19
commentss НОВИНИ Всі новини

Став відомий список регіонів, де найбільше нових захворювань на Covid-19

В Україні зафіксовано понад 600 випадків COVID-19 за добу

8 серпня 2021, 08:51
Поділіться публікацією:

Станом на 8 серпня, в Україні офіційно підтверджено 2 259 151 випадок захворювання Covid-19. З цієї кількості 619 — зафіксовано за минулу добу. Серед захворілих 45 дітей і 11 медиків. Про це повідомляє видання "Коментарі", з посиланням на офіційний сайт Міністерства охорони здоров'я.

Став відомий список регіонів, де найбільше нових захворювань на Covid-19

Лікарня Covid-19 - фото Сегодня

Так найбільше нових кейсів захворювання на коронавірус виявлено в Херсонській області. Там 101 чоловік підхопив вірус. Далі йде Дніпропетровська область з 72 новими підтвердженими захворюваннями на коронавірус. На третьому місці місто Київ, де виявлено 53 випадки захворювання. На четвертому місці Одеська область з 50 потрапившими до загальної кількості захворілих, і замикає п'ятірку регіонів Харківська область з 38 новими випадками зараження на коронавірус.

Найменше нових випадків в Закарпатській, Кіровоградській та Черкаській областях. Там кількість нових випадків захворювання на коронавірус не перевищує 6.

Читайте також на порталі "Коментарі" прогноз від міністра охорони здоров'я Віктора Ляшка щодо трьох сценаріїв нової хвилі коронавірусу, які нас чекають цієї осені і взимку. За словами міністра, на сьогоднішній день є три варіанти перебігу чергової хвилі — це оптимальний, песимістичний і помірний. У Міністерстві охорони здоров'я розглядають всі три варіанти і готуються, щоб мати достатню кількість ліжкомісць на випадок госпіталізації хворих. Також від того, який саме сценарій чекає Україну і буде залежить, чи піде країна на жорсткий локдаун чи ні. Сьогодні ситуація контрольована і причин для загальнонаціонального локдауну немає.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://moz.gov.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини