Головна Новини Суспільство події Стало відомо, які подарунки не можна дарувати дітям на День Святого Миколая
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, які подарунки не можна дарувати дітям на День Святого Миколая

На День Святого Миколая не варто дарувати дітям гроші

13 грудня 2021, 23:35
Поділіться публікацією:

Улюблене свято української дітвори, коли вони виглядають з подарунками Святого Миколая, настає 19 грудня. Цьогоріч  воно припало на вихідний день, тому дорослі матимуть чудову нагоду  проводити разом з малюками їх улюблений день. Також на це свято є звичай робити слухняним хлопчикам і дівчатками дарунки – залишати їх під подушкою.  Про те, які дарунки не варто давати на це свято дітям інформує "РБК-Україна".

Стало відомо, які подарунки не можна дарувати дітям на День Святого Миколая

Подарунки на День Святого Миколая (фото з відкритих джерел)

 Мамусі й татусі добре знають про улюблене свято своїх синів і дочок і, як правило, радяться, чим порадувати своїх малюків. Тому для них є поради, які стануть їм у пригоді, що варто купити до цього святкового Дня, а що не потрібно класти їм під подушку.

 Свято Миколая – це улюблений День всієї родини, тому не потрібно купувати синам і донькам гадждети, аби не відволікати їх увагу на такий дарунок.

Також не потрібно готувати недешеві дарунки. З тієї причини, що Святитель вважався захисником бідних і нужденних. Він приходив на допомогу тим, хто її найгостріше потребував, саме з тієї причини коштовні дарунки краще купувати на інші зимові святкові дні, як Новий Рік чи Різдво.

 Хлопчикам не потрібно купувати на таке свято іграшкову зброю, а також іграшки військового призначення. Слід бути обачливими, коли вибираємо подарунки найменшим. Там не повинно бути гострих чи невеликих детальок, які можна взяти до рота і легко ковтнути.

 На свято Миколая не рекомендують класти дітлахам під подушку у вигляді подарунка грошові купюри чи коштовні речі.

 Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що на День Святого Миколая на Станції Вернадського сталося диво.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини