Головна Новини Суспільство події Стало відомо, як в Україні працюватиме транспорт під час травневих свят і Великодня
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, як в Україні працюватиме транспорт під час травневих свят і Великодня

У Мінінфраструктури розповіли, чи буде обмежено роботу транспорту в травні на свята

18 квітня 2021, 18:32
Поділіться публікацією:

В Україні на травневі свята і Великдень у 2021 році поки що не плануються обмеження в роботі транспорту. Про це розповів міністр інфраструктури Владислав Криклій в ефірі телеканалу "Україна 24".

Стало відомо, як в Україні працюватиме транспорт під час травневих свят і Великодня

Робота транспорту на свята. Фото з відкритих джерел

За словами міністра, регулювання роботи транспорту під час епідемії коронавірусу залежить від пропозицій Міністерства охорони здоров'я.

"Ми не плануємо закривати авіаперевезення, те саме стосується залізничних перевезень. А міські перевезення — це взагалі відповідальність місцевої влади", — пояснив Криклій.

Однак імовірні певні обмеження в маршрутах для поїздів. Як зазначив глава Мінінфраструктури, в областях, де епідпоріг під час травневих вихідних буде перевищено і там діятимуть "червоні" правила карантину, перевезення здійснюватися не будуть. Але це обмеження не застосовується для транзитних, додав міністр.

Нагадаємо, "Укрзалізниця" відкрила продаж квитків на додаткові рейси на Великодні свята. Ці поїзди вирішили запустити через великий попит на перевезення саме в період з 29 квітня по 10 травня. Додаткові рейси також створені, щоб уникнути великих скупчень людей у потягах.

Як відомо, в 2021 році в травні на українців чекають додаткові вихідні. Першого довгого вікенду варто очікувати на початку місяця — з 1 по 4 травня. Завдяки Міжнародному дню праці та православному Великодню, які потрапили на вихідні, відпочити вийде ще й в понеділок-вівторок. Також більшість офісних співробітників зможуть не вийти на роботу й наступного понеділка, 10 травня, бо буде перенесено вихідний з недільного Дня Перемоги.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини