Головна Новини Суспільство події Стало відомо, в якому регіоні буде жорсткий карантин через критичну ситуацію
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, в якому регіоні буде жорсткий карантин через критичну ситуацію

Найближчим часом комісії розглянуть питання про введення обмежень на в'їзд та виїзд з області

17 лютого 2021, 16:14
Поділіться публікацією:

Стало відомо, що з 22 до 28 лютого в Івано-Франківській області вводиться карантин так званого "червоного" рівня у зв'язку з поширенням коронавірусного захворювання. Про це повідомляє видання "Українська правда", посилаючись на "Інтерфакс-Україна".

Стало відомо, в якому регіоні буде жорсткий карантин через критичну ситуацію

Стало відомо, в якому регіоні буде жорсткий карантин - фото з відкритих джерел

За даними джерела, рішення посилити карантинні обмеження обласна комісія ТЕБ та НС прийняла 17 лютого на засіданні за участю міністра охорони здоров'я Максима Степанова і головного санітарного лікаря Віктора Ляшка.

Більш того, Ляшко підкреслив, що керівництво області виконало всі вимоги МОЗ, а саме підготувало 50% всіх лікарняних ліжок в регіоні для розміщення пацієнтів з COVID-19. Однак, місць для пацієнтів з коронавірусом у COVID-лікарнях Прикарпаття все одно недостатньо.

Таким чином із 22 по 28 лютого заклади громадського харчування області працюватимуть виключно "на виніс". Розважальні заклади, нічні клуби, кінотеатри, спортивні зали зобов'язані припинити роботу. Також відомо, що карантинні обмеження передбачають заборону на проведення культурних і релігійних заходів, а також проведення очного навчання учнів 5-11 класів.

Повідомляється, що уповноважена комісія найближчим часом розгляне питання про введення обмежень на в'їзд та виїзд з Івано-Франківської області.

Раніше інтернет-видання "Коментарі" повідомляло, що найбільш критична ситуація з поширенням коронавірусною інфекції COVID-19 в Україні зараз спостерігається в трьох регіонах. За результатами моделювання, погана обстановка фіксується в Закарпатській області. Крім того, відзначають експерти, в зоні ризику опинилися Івано-Франківська та Чернівецька області.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини