Головна Новини Суспільство події Стало відомо, скільки українців вступили у тероборону за 10 днів війни
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, скільки українців вступили у тероборону за 10 днів війни

Ганна Маляр повідомила, що після завершення війни тероборона не буде розформована

5 березня 2022, 22:35 comments1562
Поділіться публікацією:

Заступник  очільника  оборонного міністерства  Ганна Маляр оприлюднила дані, що 100 тисяч жителів нашої країни  вступили в  структури територіальної  оборони від початку агресії Росії  на українську територію. Про це чиновниця  сказала під час ефіру інформаційного телемарафону, пише УНІАН.

Стало відомо, скільки українців вступили у  тероборону за 10 днів війни

В тероборону записалися тисячі українців (фото з відкритих джерел)

За  словами Ганни  Маляр  за цих 10 днів війни  в підрозділи тероборони  прийшли майже 100 тисяч   українців. Записатись туди  нескладно.  В оборонному міністерстві працює сайт: https://sprotyv.in.ua/.

За цією адресою можна отримати всі  контакти, тут працює  гаряча лінія, добровольцям нададуть консультації, що саме потрібно виконувати і куди  звернутись зі своїми питаннями.

Як зазначила  заступниця міністра, після закінчення  агресії  територіальна оборона не буде розформованою, а залишиться  складовою  системи оборони України.

Як підсумувала Маляр, перемога — це дуже добре, але РФ  залишиться там, де вона зараз лишається. З цієї причини  ворога  ми матимемо стільки, скільки будуть наші північні сусіди  неподалік від нас. Українці мають   завжди бути  готовими  до протидії. З цієї причини закон про національний супротив  передбачає  можливості  цієї системи, коли кожен мешканець власної громади  буде мати  можливість захистити її.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що в ОП закликають тероборону негайно розвантажити дороги на Заході. Представник Офісу президента Олексій Арестович звернувся до захисників самооборони з проханням  розвантажити автостради, аби безперешкодно могли рухатись колони транспорту, що везуть міжнародні  гуманітарні вантажі. Відеоролик із своїм зверненням він розмістив на власній сторінці в соціальних   мережах. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ы

6 березня 2022, 06:53

МОЗ Ізраїлю повідомило, що наступного тижня міністерства закордонних справ та охорони здоров'я направлять в Україну ізраїльську медичну делегацію, яка відкриє там польовий госпіталь, у рамках гуманітарної допомоги українському народу. Зебеннет , заблокував передачу зброї Україні, це ж2 зрада, госпіталь відкрий в ізраїлі, будеш ж2у лікувати.


Новини