Головна Новини Суспільство події Стало відомо, скільки українців схвалюють діяльність Зеленського та парламенту: опитування
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, скільки українців схвалюють діяльність Зеленського та парламенту: опитування

Серед українців продовжує знижуватись кількість тих, хто схвалює діяльність Зеленського та ВР

4 квітня 2024, 14:52 comments2278
Поділіться публікацією:

У лютому порівняно з вереснем 2023 року частка українців, які повністю схвалюють діяльність президента України Володимира Зеленського, знизилася з 42% до 22%. Щодо роботи українського парламенту, то 40% громадян України у лютому не схвалювали діяльність Верховної Ради, ще 37% швидше не схвалювали, загальний показник перевищив 75%. Як передає портал "Коментарі", про це свідчать результати опитування Соціологічної групи "Рейтинг" від імені Центру аналізу та соціологічних досліджень Міжнародного республіканського інституту, проведеного 17-21 лютого 2024 року.

Стало відомо, скільки українців схвалюють діяльність Зеленського та парламенту: опитування

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

За результатами опитування, 22% українців схвалюють діяльність президента. 15% навпаки, зовсім незадоволені діями Зеленського.

Також, як свідчить інфографіка, оприлюднена соціологами, 41% респондентів відповіли, що "швидше схвалюють" діяльність президента, а 18% — "швидше не схвалюють". 4% українців наголосили, що їм складно відповісти.

Зазначається, що у вересні 2023 року повністю підтримували президента 42%. За п'ять місяців цей показник знизився на 20 процентних пунктів із 42% до 22%.

Щодо детальності українського парламенту, то, за даними опитування, повністю схвалюють діяльність ВР лише 3% з числа опитаних, скоріше схвалюють – 16%, ще 5% – не визначилися.

Згідно з інфографікою, рівень схвалення діяльності ВРУ неухильно падає. Зокрема, у квітні 2022 року повністю схвалювали діяльність Ради 23% громадян та 41% з числа опитаних – скоріше схвалювали. А вже у вересні 2023 року цей показник знизився до 5% та 22% відповідно.

Читайте також на порталі "Коментарі" — що вважають українці про мобілізацію в Україні: результати опитування.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини