Головна Новини Суспільство події Стало відомо, скільки українців отримали 6500 гривень підтримки від держави
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, скільки українців отримали 6500 гривень підтримки від держави

Понад 3 мільйони безробітних українців отримали 21 млрд грн допомоги від держави

25 березня 2022, 21:00
Поділіться публікацією:

Відповідальні посадовці українського уряду  виконують всі, взяті на себе перед громадянами країни зобов’язання. Зокрема, вчасно виплачують пенсії, зарплати та перераховують кошти за програмою допомоги тим співвітчизникам, хто через війну втратив роботу. Про це повідомив  очільник Міністерства фінансів Сергій Марченко.

Стало відомо, скільки українців отримали 6500 гривень підтримки від держави

Мільйони українців отримали допомогу від держави (фото з відкритих джерел)

“Ми маємо можливість виконувати всі взяті на себе зобов’язання. Працює Казначейська служба, податкова, митниця. Ми забезпечуємо виконання всіх необхідних платежів, вчасно перераховуємо пенсії, зарплати та підтримуємо армію”, – зазначив посадовець.

Марченко наголосив, що понад 3 мільйони українців, що через війну залишились без роботи, вже отримали грошові допомоги від держави. Всього виплачено 21 млрд грн.

Міністр фінансів  проінформував, що міністерство організувало вже чотири аукціони з розміщення військових облігацій,  на цих заходах залучено понад 26 млрд грн для потреб армії.

Важливо, що українську фінансову систему  підтримують кошти від міжнародних партнерів.

“Робота із залучення коштів велася ще до війни, а зараз активізувалася. Загалом ми отримали понад 3 млрд доларів від МВФ, Світового банку, Європейського інвестиційного банку. Я вдячний нашим партнерам, ці кошти дозволяють нам будувати наше майбутнє”, – підсумував міністр фінансів.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що в ОП заявили, що російські можновладці вже почали відгороджуватися від Путіна.Панівна еліта у РФ намагається дистанціюватися від президента Володимира Путіна, розуміючи, які юридичні наслідки від війни проти України чекають на верхівку Кремля.

 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини