Головна Новини Суспільство події Стало відомо, скільки українців ризикнули полетіти на відпочинок за кордон в розпал пандемії
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, скільки українців ризикнули полетіти на відпочинок за кордон в розпал пандемії

Більшість жителів України вирішили не йти у відпустку в 2020 році

6 серпня 2020, 17:00 comments1356
Поділіться публікацією:

66% українців пропускають відпустку цього літа і не планують відпочивати. Ще 16% респондентів вже відпочивали в 2020-му, а інші 18% — планують. Такі дані представила соцгрупа "Рейтинг" у свіжому опитуванні, проведеному 5 серпня.

Стало відомо, скільки українців ризикнули полетіти на відпочинок за кордон в розпал пандемії

Відзначимо, що серед тих, хто вже встиг відпочити в цьому році або планує це зробити найближчим часом, 43% залишилися в своєму рідному регіоні, стільки ж — в іншій області України. І лише 9% ризикнули виїхати за кордон. Таким чином, якщо брати всіх опитаних, тільки 3% в розпал пандемії ризикнуло полетіти на відпочинок в іншу державу.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що українці, незважаючи на пандемію у всьому світі, можуть подорожувати, і для наших громадян відкриті 38 країн. Про це сьогодні повідомив міністр закордонних справ Дмитро Кулеба. За словами міністра, раніше свої кордони для українців відкрили 39 країн. Однак нещодавно з цього списку зникли Сейшельські острови, уряд яких все ж передумав пускати наших туристів у зв'язку з епідеміологічною ситуацією в країні. Повний список країн представлений по посиланню .



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини