Головна Новини Суспільство події Стало відомо, що тепер буде з хоромами Пугачової та Галкіна у Росії та хто новий власник маєтку
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, що тепер буде з хоромами Пугачової та Галкіна у Росії та хто новий власник маєтку

Розкішний замок російської Примадонни таємно придбав російський бізнесмен, він планує зробити там крематорій та гробову майстерню

27 квітня 2023, 14:05
Поділіться публікацією:

Про це повідомляють РосЗМІ, пишуть "Коментарі".

Стало відомо, що тепер буде з хоромами Пугачової та Галкіна у Росії та хто новий власник маєтку

У маєтку Пугачової зроблять крематорій

Покупцем  маєтку у селі Грязь, виявився російський шоумен і ексучасник групи "Ленінград" Стас Барецький. Він же і підтвердив цю інформацію російським журналістам.

"Це я придбав замок Алли Борисівни буквально недавно. Він буде призначений для нашої еліти. Також там буде крематорій і гробова майстерня. А ще у мене є ідея створити на території маєтку музей історії цвинтарної справи, де можна буде дізнатися все про кладовище з часів Івана Грозного до наших днів!" – зауважив Барецький.

Помічати, що до оселі хтось повернувся, стали й колишні сусіди Алли Пугачової та Галкіна. Тепер там частіше горить світло у вечірній час, а біля маєтку  припаркований дорогий автомобіль, якого раніше там не бачили.

Як зауважимо, зіркова родина Примадонни покинула Росію, і тепер живе в Ізраїлі. Своєї нерухомості у них там немає, вони мешкають на віллі, що належить братові Максима Галкіна.

Йшлося на порталі "Коментарі" і про те, що — гурт "Антитіла" проведе концерт у Ялті: артисти опублікували анонс Улітку 2024 "Антитіла" виступлять в українському Криму. Як зазначили артисти на сайті, анонсований концерт відбудеться в Ялті на стадіоні "Авангард". З приходом великої війни артисти одягнули військове спорядження та пішли на фронт. Щодня, при виконанні бойових завдань в голові була думка "Перемога скоро, Україна – переможе". Сьогодні ж, учасники гурту уже вселяють оптимізм іншим українцям та готуються до концертів в українському Криму.
Нагадаємо, "Коментарі" писали, — скільки коштів потрібно українцям аби почуватися щасливими,- результати опитування Для щастя, щомісяця, громадянам України необхідно, в середньому, — 50 тисяч гривень.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини