Головна Новини Суспільство події Гурт «Антитіла» проведе концерт у Ялті: артисти опублікували анонс
commentss НОВИНИ Всі новини

Гурт «Антитіла» проведе концерт у Ялті: артисти опублікували анонс

Улітку 2024 «Антитіла» виступлять в українському Криму. Як зазначили артисти на сайті, анонсований концерт відбудеться в Ялті на стадіоні "Авангард"

27 квітня 2023, 12:45
Поділіться публікацією:

Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на "УНІАН".

Гурт «Антитіла» проведе концерт у Ялті: артисти опублікували анонс

«Антитіла» готуються до концерту в Криму

"Антитіла". Ялта. Літо 2024 року! Так, вам не здалося. "Антитіла" оголошують концерт у Криму. В українському Криму. Ми відкриваємо передпродаж на перше велике стадіонне шоу в Ялті. 23 серпня 2024 року, стадіон "Авангард", — зауважили музиканти.

З приходом великої війни артисти одягнули військове спорядження та пішли на фронт. Щодня, при виконанні бойових завдань в голові була думка "Перемога скоро, Україна – переможе". Сьогодні ж, учасники гурту уже вселяють оптимізм іншим українцям та готуються до концертів в українському Криму.

"З першого дня російського вторгнення, взявши в руки зброю і перебуваючи на передовій, ми ані секунди не сумнівалися в перемозі України. Ми завжди знали, настане день і ЗСУ повернуть контроль над кримськими степами, Аюдагом, мисом Фіолент, Генуезькою фортецею і Ластівчиним гніздом (або просто Кримом). І ми обов'язково всі приїдемо туди з нашими коханими, дітьми й друзями", — додають в повідомленні.

Йшлося на порталі "Коментарі" і про те, - скільки коштів потрібно українцям аби почуватися щасливими,- результати опитування. Для щастя, щомісяця, громадянам України необхідно, в середньому, — 50 тисяч гривень. Такі дані щодо результатів опитування, опублікувала компанія “Active Group”, пишуть "Коментарі". Відповідне дослідження було проведене за допомогою онлайн-панелі “SunFlower Sociology”.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, - "Вульгарне видовище": Микола Басков привселюдно поцілував груди відомої блогерки. Російський співак, "натуральний блондин" Микола Басков привселюдно зганьбився на одній із вечірок, куди артиста запросили як гостя. Він "чмокнув" груди відомої блогерки Віолетти Чіковані.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини