Головна Новини Суспільство події Стало відомо пророцтво Ванги про закінчення епідемії
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо пророцтво Ванги про закінчення епідемії

Болгарська віщунка Ванга передбачила кінець епідемії коронавірусу

19 грудня 2020, 12:37 comments2978
Поділіться публікацією:

У той час як вірусологи і мікробіологи всього світу б'ються над створенням вакцини, а людство винаходить нові методи боротьби з пандемією коронавірусу, стало відомо, що свого часу всесвітньо відома болгарська ясновидиця Ванга передбачила не тільки саму епідемію, але і її закінчення. Про це заявив якийсь Сергій Косторний, який є біографом віщунки. Він свого часу тісно спілкувався з Вангою.

Стало відомо пророцтво Ванги про закінчення епідемії

Знаменита болгарська ясновидиця Ванга

Косторний часто з'являється в телеефірах з розшифровкою пророцтв Ванги. Ще в грудні минулого року він заявив про страшну епідемію, яка накриє світ, однак тоді йому не повірили.

Тепер же Косторний зробив заяву про те, коли епідемія піде на спад.

"20 березня в день весняного рівнодення проблема з коронавірусом буде не настільки актуальною, тому що Земля увійде в п'ятий вимір", — заявив герой шоу "Насправді".

Проте, згідно з його інформацією, людство очікують ще важчі випробування, причому називає конкретну дату.

"У день 22 грудня 2020, припадає п'ять двійок. Якщо не трапиться чудо і людство не схаменеться, а продовжить нагнітати зло, ганятися за грошима, влаштовувати війни, то можуть відбутися такі речі, як загальна епідемія важкої хвороби. В історії були періоди, коли чума викосила величезні території ... Це може бути несподівана війна", — передає слова ясновидиці Ванги її біограф.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що відомий винахідник і футуролог передбачив, що чекає людство з 2021 по 2099. Реймонд Курцвейл відомий всьому світу як винахідник і технологічний футуролог, який не боїться робити сміливі прогнози. Так, він упевнений в тому, що в недалекому майбутньому людство досягне майже необмеженого матеріального достатку, люди можуть стати безсмертними. А вся земна куля незабаром не зможе обходитися без штучного інтелекту, який в рази перевищуватиме людський.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини