Головна Новини Суспільство події Стало відомо про що говоритимуть Орбан із Трампом: як це стосується припинення війни в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо про що говоритимуть Орбан із Трампом: як це стосується припинення війни в Україні

У МЗС Угорщини підтвердили, що Орбан хоче обговорити з Трампом припинення війни в Україні

6 березня 2024, 15:17 comments1989
Поділіться публікацією:

Прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан не приховує своїх планів щодо бажання обговорити у Флориді цього тижня з колишнім президентом США Дональдом Трампом, як припинити війну в Україні. Як передає портал "Коментарі", таку заяву зробив глава угорського МЗС Петер Сійярто, пише Bloomberg.

Стало відомо про що говоритимуть Орбан із Трампом: як це стосується припинення війни в Україні

Дональд Трамп та Віктор Орбан. Фото: з відкритих джерел

Головний угорський дипломат зазначив, що зустріч із Дональдом Трампом також буде зосереджена на двосторонніх зв'язках між Угорщиною та США. 

Угорський міністр стверджує, що переговори про припинення війни неминучі, оскільки Київ не може перемогти Росію, а Росія не може перемогти весь Захід.

Хоча Віктор Орбан закликав до негайного припинення вогню, він не запропонував жодних планів щодо завершення війни РФ проти України.

Читайте також на порталі "Коментарі" — колишній президент США та ймовірний кандидат від республіканців на виборах-2024 Дональд Трамп заявив, що заохочує Росію напасти на країни НАТО, які не виконують зобов'язання перед альянсом і не виплачують 2% на оборонні потреби. Подібний вислів розкритикували Білий дім, а також генсек Північноатлантичного альянсу Єнс Столтенберг. Останній наголосив, що розмови про те, що члени НАТО не захищають один одного, підривають спільну безпеку. Тим часом кремлівський "Троянський кінь" у ЄС та НАТО, угорський прем'єр Віктор Орбан заявляє, що Україна має стати не членом ЄС чи НАТО, а "буферною зоною" між Росією та Заходом. Про що говорять останні заяви дії у ракурсі глобальної безпеки? Видання "Коментарі" із цим питанням звернулося до експертів. 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини