Головна Новини Суспільство події Стало відомо, на яке місто окупанти готують наступ з боку Херсонської області
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, на яке місто окупанти готують наступ з боку Херсонської області

Незважаючи ні на що Кривий Ріг готовий до оборони

25 квітня 2022, 07:30 comments3347
Поділіться публікацією:

Російське військо займається організацією наступально-ударних формувань. Російська армія планує наступ на Кривий Ріг. Про це повідомляє портал "Коментарі" із посиланням на заяву голови військової адміністрації Кривого Рогу Олександра Вілкула у Телеграм.

Стало відомо, на яке місто окупанти готують наступ з боку Херсонської області

Російські війська. Фото: з відкритих джерел

Начальник військової адміністрації зазначив, що з Херсонської області росія може наступати у бік Кривого Рогу. Вже зараз окупанти готують ударні формування, які можуть активізуватись у своїх діях у найближчі кілька днів.

При цьому Олександр Вілкул уточнив, що всі плани ворога дуже добре відомі і зненацька застати нікого не вдасться. ЗСУ та жителі Кривого Рогу готові до будь-якого розвитку подій та готові дати відсіч окупантам. Тому планам ворога не судилося здійснитися. Вони будуть точно розбиті.

Олександр Вілкул наголосив, гарнізон міста, військові частини та глибокоешелонована оборона міста у повній бойовій готовності.

Читайте також на порталі "Коментарі" — експерти в ексклюзивному інтерв'ю розповіли, чому у російській армії вже відкритим текстом заявляють, що їх цікавить не лише Донбас, як було заявлено раніше, а й південь України. Саме тому анонсована раніше битва за Донбас включатиме битви за південне узбережжя України. Експерти також вважають, що на офіційному рівні Москва дала сигнал насамперед Молдові, що Росія може піти набагато далі за Україну. Про проект "Новороссия" в Росії вже не говорять, Кремль хоче "відкусити" набагато більше території і лише після цього намагатись виходити на мирні переговори. Наразі йде гаряча фаза війни.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/vilkul/1190
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини