Головна Новини Суспільство події Стало відоме ім'я помічника нардепа, який "зливав" дані окупантам (фото)
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відоме ім'я помічника нардепа, який "зливав" дані окупантам (фото)

Помічник нардепа працював на ФСБ і зливав розвіддані

5 липня 2022, 17:15
Поділіться публікацією:

Помічник-консультант одного з народних обранців виявився завербованим російським агентом та підозрюється у державній зраді. За даними СБУ, він систематично передавав важливі дані спецслужбам РФ. Як повідомляє видання "Коментарі", про це повідомляється на офіційному порталі СБУ.

Стало відоме ім'я помічника нардепа, який "зливав" дані окупантам (фото)

СБУ. Фото: з відкритих джерел

Українські спецслужби провели успішну спецоперацію у столиці України, де й було затримано фігуранта розслідування. У СБУ встановили, що помічника нардепа завербував кадровий російський офіцер ФСБ Юрій Водолазький. У результаті помічник нардепа "зливав" російським кураторам розвіддані з різних напрямків. Зокрема, про міжнародне співробітництво, внутрішньополітичну обстановку, докладно розповідав про те, які заходи проводяться щодо зміцнення кордону з РФ, докладно розповідав про те, як протікає АТО/ООС на сході України.

За такі "зливи" ворог платив зраднику у доларах. Щомісяця зрадник отримував від 1,5 до 4 тисяч доларів. Причому сума, яку отримував помічник нардепа постійно зростала, цим мотивація зрадника також зростала.

За тією інформацією, яка стала відома сайту "Обозреватель", завербованим зрадником виявився Ігор Гармашов, помічник народного депутата від правлячої партії "Слуги народу" Юрія Здебського. Пікантність ситуації полягає у тому, що мажоритарник із Харкова, ветеран військової служби Юрій Здебський є членом важливого під час війни Комітету ВР з питань національної безпеки, оборони та розвідки.

Читайте також на порталі "Коментарі" — останній успіх Росії: що означає заява радника глави Офісу президента – коли ЗСУ зможуть взяти ініціативу до своїх рук.

Також видання "Коментарі" повідомляло – війни в Україні, як і величезної інфляції, могло й не бути: що означає раптова заява екс-президента США Дональда Трампа.

Стало відоме ім'я помічника нардепа, який ”зливав” дані окупантам (фото) - фото 2



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини