Головна Новини Суспільство події Стала відома умова, при якій знову закриють столичне метро
commentss НОВИНИ Всі новини

Стала відома умова, при якій знову закриють столичне метро

Однозначної відповіді про роботу громадського транспорту в столиці в разі потрапляння Києва в "червону" карантинну зону Кличко так і не дав

28 серпня 2020, 21:32
Поділіться публікацією:

Київська влада буде змушена закрити пасажирське сполучення по місту, в тому числі і метрополітен, якщо в столичних лікарнях буде дефіцит ліжок під хворих на COVID-19. Про це заявив Віталій Кличко в ефірі Свобода Live.

Стала відома умова, при якій знову закриють столичне метро

Джерело: itc.ua

"Я не хочу про це говорити. Якщо станеться вибух захворюваності, ми будемо змушені переходити до таких речей, виключно турбуючись за здоров'я і життя людей", — сказав мер Києва.

Однак, однозначної відповіді на питання про зупинку руху громадського транспорту в місті у разі потрапляння столиці у "червону" карантинну зону, чиновник так і не дав.

"Я проти того, щоб стригти всіх під одну гребінку для того, щоб одні правила для всіх робити. Виключно мери міст, на місцях, відчувають і несуть відповідальність перед суспільством для того, щоб спалаху не було ... Що значить вибух? Вибух означає, що кількість ліжок, кількість лікарів менше кількості пацієнтів", — заявив Кличко.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що з понеділка починає діяти нове карантинне зонування.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини