Головна Новини Суспільство події Стала відома "справжня" дата смерті Геннадія Кернеса
commentss НОВИНИ Всі новини

Стала відома "справжня" дата смерті Геннадія Кернеса

У багатьох ЗМІ і навіть у Вікіпедії датою смерті Кернеса називають 17 грудня

22 грудня 2020, 21:34 comments3565
Поділіться публікацією:

Стало відомо, що на табличці хреста, який підготували працівники ритуальної служби для похорону Геннадія Кернеса, вказана інша дата смерті. І вона не збігається з тією, яку ЗМІ вважали достовірною.

Стала відома "справжня" дата смерті Геннадія Кернеса

Геннадій Кернес. Фото: rbc.ru

Як повідомляє Суcпільне, більшість ЗМІ і Вікіпедія вважали датою смерті міського голови Харкова 17 грудня 2020 року. Однак дата, яка вказана на хресті — 16 грудня 2020 року.

Стала відома ”справжня” дата смерті Геннадія Кернеса - фото 2

Також відомо, що раніше в мережі були чутки про смерть Геннадія Кернеса. Їх спростував його син Данило. Чоловік зізнався, що подібні чутки з'являлися чи не щотижня.

У Харкові триває підготовка до похорону мера Геннадія Кернеса. Причиною смерті стали ускладнення, які були викликані коронавірусною інфекцією. У мерії пояснили, що причиною його смерті стали саме ускладнення, а не сам вірус, тому його не будуть ховати, як "ковідного".

Мера Харкова поховають 23 грудня на другому міському кладовищі. Початок поховання заплановано на 13:30.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, в мережі опублікували фото молодого Кернеса. Колишня дружина Геннадія Кернеса Галина Привалова розмістила на своїй сторінці в соціальних мережах архівний знімок. На ньому можна побачити Кернеса, коли він ще був молодим.
"При всіх розкладах і нелюбові до нього багатьох, мало кому вдасться прожити таке яскраве життя..." — підписала свою публікацію Галина.
Варто зазначити, що Привалова була другою дружиною Геннадія Кернеса, незважаючи на те, що офіційний шлюб вони так і не уклали. У них є спільний син — Данило Привалов, якому зараз 32 роки. Першою ж дружиною померлого мера Харкова стала Оксана Василенко. Вони одружилися в 1982 році, але вже в 1985 році їх шлюб розпався. Їх спільному синові вже виповнилося 38 років.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини