Головна Новини Суспільство події Стала відома переможниця конкурсу "Міс Всесвіт-2021" (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Стала відома переможниця конкурсу "Міс Всесвіт-2021" (ФОТО)

Корону завоювала 21-річна індіанка Харнааз Сандху

13 грудня 2021, 10:23 comments1365
Поділіться публікацією:

Стала відома переможниця конкурсу "Міс Всесвіт-2021" (ФОТО)

Стала відома переможниця конкурсу "Міс Всесвіт-2021" - фото з відкритих джерел

У понеділок, 13 грудня, було названо ім'я переможниці конкурсу краси "Міс Всесвіт 2021". Так, корону одержала представниця Індії Харнааз Сандху. Про це повідомили на офіційній сторінці конкурсу в Instagram.

Відомо, що третє місце посіла Лаллелі Мсване, що представляє ПАР, а друге дісталося Надії Ферейрі з Парагваю.

Факти повідомляють, що Харнааз Сандху стала третьою індійкою, яка виграла титул Міс Всесвіт. Нещодавно вона також отримала нагороду "Міс Діва", а два роки тому стала переможницею Femina Miss India 2019.

Зазначається, що дівчині 21 року, вона родом із міста Чандігарх. Харнааз Сандху займається модельним бізнесом, а також вона актриса.

Відомо, що індіанка є учасницею різноманітних конкурсів краси із підліткового віку. Тепер як переможниця на "Міс Всесвіт" Сандху проживатиме в Нью-Йорку і братиме участь в інших престижних заходах у всьому світі.

Міс Всесвіт – щорічний міжнародний конкурс краси. У 2021 році його проводили на півдні Ізраїлю, а учасницями стали 80 представниць різних країн.

Зазначимо, що у конкурсі брала участь і дівчина з України – дніпрянка Ганна Неплях, яка у жовтні 2021 року здобула титул Міс Україна Всесвіт-2021 . Тоді за корону переможниці змагалися 15 дівчат із різних куточків нашої країни. 27-річна Неплях також здобула приз глядацьких симпатій. Відомо, що Анна взяла участь в українському романтичному шоу "Холостяк 10", де боролася за серце Максима Михайлюка, але дівчина покинула проект.

Раніше у матеріалі видання "Коментарі" повідомлялося, хто здобув перемогу у конкурсі "Міс Земля 2021". Захід відбувся у листопаді 2021 року.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини