Головна Новини Суспільство події Справжній вбивця Ірини Фаріон залишається на волі: нові заяви адвоката
commentss НОВИНИ Всі новини

Справжній вбивця Ірини Фаріон залишається на волі: нові заяви адвоката

Поліція не шукає справжнього вбивцю Ірини Фаріон: адвокат звинувачує слідство у фальсифікаціях

3 вересня 2024, 13:17 comments1972
Поділіться публікацією:

Адвокат В'ячеслава Зінченка, підозрюваного у вбивстві відомої мовознавиці Ірини Фаріон, Ігор Сулима, зробив резонансну заяву на пресконференції у Києві. Він стверджує, що слідчі навмисно ігнорують можливість того, що справжній злочинець все ще на волі. Про це повідомляє "Апостроф". 

Справжній вбивця Ірини Фаріон залишається на волі: нові заяви адвоката

Справжній вбивця Ірини Фаріон залишається на волі: нові заяви адвоката

За словами адвоката, всі зусилля правоохоронних органів зосереджені на тому, щоб якнайшвидше закрити справу, не зважаючи на відсутність реальних доказів вини Зінченка.

"Сьогодні складається така ситуація – є підозрювана особа. За його затримання отримані премії, підвищення, і ніхто не буде шукати справжнього вбивцю. Тому слідчі органи всі докази підганяють під підозрюваного", — сказав Сулима.

Ігор Сулима особливо акцентував увагу на знахідці пістолета "Форт-12", який був знайдений у Дніпрі і нібито пов'язаний зі Зінченком. Адвокат також прокоментував знахідку червоних рукавичок, які, за даними слідства, були на руках у вбивці.

"Його ДНК зараз будуть "ліпити" де можна і де не можна. Це звичайна практика. Ось, наприклад, історія з червоними рукавичками, схожими на ті, що були на вбивці Фаріон і які фігурують у справі. Людина, яка вчиняє злочин, не буде таке зберігати. Викинути дорогий пістолет, але залишити дешеві рукавички – це зі світу казок. Напрошуються висновки про те, що це все постановка", — підкреслює адвокат.

Наразі В'ячеслав Зінченко залишається під вартою, чекаючи подальшого розгляду своєї справи, яка викликала широкий громадський резонанс. Його захист висловлює серйозні занепокоєння щодо об'єктивності і справедливості проведення розслідування.

Раніше “Коментарі” писали, що після вбивства Ірини Фаріон наприкінці липня слідчі виявили в її квартирі щось несподіване. Деталі розкрила дочка Фаріон, Софія Семчишин, в інтерв'ю ТСН.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини