Головна Новини Суспільство події Справжній герой: охоронець супермаркету врятував життя молодій дівчині (відео)
commentss НОВИНИ Всі новини

Справжній герой: охоронець супермаркету врятував життя молодій дівчині (відео)

Чоловікові вдалося реанімувати дівчину до приїзду швидкої

11 грудня 2020, 15:55
Поділіться публікацією:

Справжній герой: охоронець супермаркету врятував життя молодій дівчині (відео)

Охоронець супермаркету врятував життя молодій дівчині. Фото: unsplash

Це сталося в одному з супермаркетів Харкова. Дівчині різко стало погано, і вона втратила свідомість прямо посеред торгового залу. Але охоронці відразу ж побачили це і прийшли їй на допомогу.

Так, в мережі опублікували ролик, в якому можна побачити це неймовірний порятунок. У дівчини з'явилися судоми, після чого вона впала і сталася зупинка серця.

Під опублікованим відео повідомляється, що охоронець на ім'я Олександр став справжнім героєм в цій ситуації, тому що врятував дівчину від зупинки серця.

"У супермаркеті на Шариковій охоронець Олександр Лепко врятував дівчину від зупинки серця. Якби не Олександр, дівчина, можливо, не дожила б до приїзду швидкої", — сказано в повідомленні.

Ролик триває кілька хвилин, тому можна побачити всі дії, які в цій ситуації зробили небайдужі люди. Так, один з охоронців зробив молодій дівчині непрямий масаж серця, який і допоміг її реанімувати. Після того, як вона змогла піднятися, приїхали медики і надали дівчині подальшу допомогу.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, на жінку напала акула під час заняття дайвінгом. Це сталося в місті Марса-Алам 2 грудня. 42-річна жінка вирішила позайматися дайвінгом, але в морі на неї чекала величезна небезпека. Раптово на неї напала акула, на щастя, їй вчасно вдалося втекти від неї.

Туристці допомогли врятуватися інші люди, які теж в той момент були в морі. Вони допомогли їй відбитися від величезного хижака. Бідна жінка відбулася глибокими шрамами. Як стало відомо пізніше, цей момент потрапив на відео, яке потім було опубліковано на Masr Times.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини