Головна Новини Суспільство події Справа про бійку ветерана АТО Маймана з Ківою: нардепа визнали потерпілим, хоча він перший напав
commentss НОВИНИ Всі новини

Справа про бійку ветерана АТО Маймана з Ківою: нардепа визнали потерпілим, хоча він перший напав

Правоохоронці вирішили, що в справі Ківа-Майман перший виявився потерпілим

20 жовтня 2021, 15:10
Поділіться публікацією:








Активісту, ветерану АТО Михайлу Майману вручили обвинувальний акт у справі про бійку з нардепом Іллею Ківою. У поліції вважають, що ветеран АТО першим спровокував бійку і напав на Іллю Ківу. Ось тільки кадри з камер відеоспостереження свідчать про зворотнє. Як передає видання "Коментарі", про це Михайло Майман розповів у відеозверненні, яке опублікував на своєму Telegram-каналі Mayman News.

Справа про бійку ветерана АТО Маймана з Ківою: нардепа визнали потерпілим, хоча він перший напав

Михайло Майман. Фото з відкритих джерел

Ветеран АТО нагадав, що історія з нападом на нього одіозного нардепа Іллі Ківи в одному з ресторанів отримала несподіване продовження.

За словами Михайла Маймана, версія правоохоронців зводиться до того, що це саме він напав на нардепа, а не навпаки.

"Тепер я отримав обвинувальний акт, в якому написано, що Ківа — потерпілий", — повідомив Майман.

Ветеран АТО додає, йому поки невідомо про дату суду. Адвокат Маймана Андрій Циганков звертає увагу громадськості на те, як правоохоронці швидко поміняли статтю, по якій було порушено справу проти його підзахисного. Спочатку справа була порушена за статтею 346 ККУ. Поліцейські хотіли викрутити все так, що ветеран АТО напав на політичного діяча, "безцінного для України". Але потім справу перекваліфікували на статтю 125 — нанесення легких тілесних ушкоджень.

Адвокат обурений тим, що всі українці вже побачили, як саме Ілля Ківа напав на Михайла Маймана, а не навпаки, але правоохоронці чомусь відмовляються бачити очевидне. В обвинувальному акті все перекрутили — не було ніякого нападу. Правоохоронці намагаються довести, що потрібно вірити їх обвинувальним актом, а не кадрам на відео. А в обвинувальному акті йдеться, що Майман побачив в ресторані свого знайомого Ківу і без будь-яких причин вирішив нанести тому удари.

Зазначимо, інцидент, про який йде мова в обвинувальному акті, трапився в січні 2020 року в одному з ресторанів Києва. На ролику, який виявився в мережі, видно, як Ківа підходить до Маймана і б'є його головою в ніс, після цього ветеран дає відповідь нардепу.

Читайте також на порталі "Коментарі" — ветеран АТО Михайло Майман повернувся в Україну і готовий в суді відстояти свою правоту.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/maymannews/43
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини