Головна Новини Суспільство події Співробітниця залізниці взяла ім'я улюбленої станції: як тепер звати жінку
commentss НОВИНИ Всі новини

Співробітниця залізниці взяла ім'я улюбленої станції: як тепер звати жінку

Жінка офіційно назвала себе на честь вокзалу

21 березня 2024, 17:30
Поділіться публікацією:

Співробітниця британської залізничної компанії Chiltern Railways, яка працює на станції London Marylebone, вирішила змінити своє середнє ім'я на назву улюбленої станції. Тепер жінку звуть Рехані Мерілебон Гаваджа. Вона пояснила своє рішення глибоким емоційним зв'язком із станцією, яку вважає своїм "домом далеко від дому".

Співробітниця залізниці взяла ім'я улюбленої станції: як тепер звати жінку

Жінка офіційно назвала себе на честь вокзалу

Рехані працює в Chiltern Railways близько 20 років, обіймала різні посади, включаючи роботу на квитковій касі, диспетчера, начальника і менеджера станції. Зараз вона займається питаннями охорони та безпеки по всій мережі, але її особлива прив'язаність залишається з Marylebone.

У розмові з журналістами, Рехані поділилася, що її захоплення станцією росло з кожним роком. Вона описує Marylebone як місце з особливою атмосферою, де кожен працює з усмішкою і де відчувається особистий підхід до кожного.

“Мені подобається будівля, мені подобаються люди, і мені подобається історія вокзалу. Коли я почала керувати вокзалом, я відчувала, що лечу. Я все ще почуваюся так, коли я там. Це така величезна частина мого життя, і тепер я буду нести її з собою офіційно, що дуже хвилююче", — зазначила жінка.

Коментуючи цю незвичайну історію, Ванесса Рассел, директорка з персоналу Chiltern Railways, назвала рішення Рехані змінити ім'я свідченням її глибокої любові та відданості станції. Рассел також висловила захоплення впливом, який Marylebone мала на життя Рехані, підкреслюючи, що такі історії є рідкістю в професійному світ

Нагадаємо, що родина назвала свою новонароджену дочку на честь інтернет-провайдера, заради обіцянки отримувати безкоштовний Wi-Fi протягом наступних 18 років. Ця історія викликала суперечливі реакції в суспільстві, варіюючись від захоплення до скептицизму, підкреслюючи глибоке залежання від цифрових технологій та інтернету.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини