Головна Новини Суспільство події Батьки назвали малюка на честь провайдера за безкоштовний Інтернет на десятиліття
commentss НОВИНИ Всі новини

Батьки назвали малюка на честь провайдера за безкоштовний Інтернет на десятиліття

Пара назвала свою донечку Твіфією

18 березня 2024, 15:44
Поділіться публікацією:

У незвичайному пошуку економії сім'я зробила крок, який став головною новиною не тільки в їхній країні, але й далеко за її межами. Вони назвали свою новонароджену дочку на честь інтернет-провайдера, заради обіцянки отримувати безкоштовний Wi-Fi протягом наступних 18 років. Ця історія викликала суперечливі реакції в суспільстві, варіюючись від захоплення до скептицизму, підкреслюючи глибоке залежання від цифрових технологій та інтернету.

Батьки назвали малюка на честь провайдера за безкоштовний Інтернет на десятиліття

Пара назвала дитину на честь Інтернет-провайдера

Швейцарський інтернет-провайдер Twifi запустив маркетингову кампанію, що пропонувала безкоштовний доступ до інтернету на період до досягнення дитиною повноліття, якщо її батьки назвуть її на честь компанії. Умови акції були прості: необхідно було зареєструвати ім'я дитини як Twifius або Twifia і надати компанії копію свідоцтва про народження.

Одна пара, чия ідентичність залишається анонімною, вирішила скористатися цією неординарною пропозицією, додавши до імені своєї доньки ім'я Twifia як друге середнє ім'я. Вони пояснили свій вибір бажанням економії, оскільки кошти, які в іншому разі пішли б на оплату інтернету, тепер можуть бути відкладені на майбутнє дитини, включаючи навчання водінню та придбання автомобіля.

Реакція громадськості на цей вчинок була змішаною. Батьки визнали, що їм "трохи соромно" за своє рішення, особливо з огляду на потенційну критику та звинувачення у тому, що вони "продали" ім'я своєї дитини. Втім, вони також зазначили, що ім'я Twifia для них набуло особливого значення, символізуючи не лише економію, але й "вічний зв'язок" у їхній родині.

Філіп Фотш, голова Twifi, пообіцяв, що компанія виконає свою обіцянку надати безкоштовний інтернет навіть у випадку свого банкрутства, назвавши це "справою честі". Він також зауважив, що пропозиція ще актуальна для інших родин. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини