Головна Новини Суспільство події Спека й грози: якою буде погода на День незалежності України
commentss НОВИНИ Всі новини

Спека й грози: якою буде погода на День незалежності України

Актуальний прогноз погоди в Україні

23 серпня 2022, 21:57
Поділіться публікацією:

У День незалежності України очікується хмарна і сонячна погода. Короткочасні дощі і грози прогнозують тільки вдень на Закарпатті і Прикарпатті. Про це повідомляють "Коментарі", посилаючись на інформацію Укргідрометцентру в Facebook.

Спека й грози: якою буде погода на День незалежності України

Погода в Україні (фото з відкритих джерел)

У повідомленні  синоптиків йдеться, що на свято  очікується невелика хмарність, опадів не прогнозується. Вітер переважно Східний, його швидкість складатиме 7-12 м/с. Вдень у східних і південно-східних областях прогнозуються пориви до 15-20 м /с.

Вночі температура повітря триматиметься на рівні  +15 +20 градусів, а в південній і східній частинах України місцями підніметься до +22. Вдень температурний стовпчик підніметься  та буде коливатися від +29 до +34 градусів тепла. На заході країни температура прогріється до +31 градуса.

У Карпатах і горах Криму буде трохи прохолодніше, вночі +11 +16, а вдень +20 +25 градусів відповідно.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що частину України накриє грозовими зливами. Новий робочий тиждень розпочнеться з дощової погоди у деяких областях України. Проте здебільшого країни буде хмарно, без опадів. Згідно з прогнозами синоптиків, дощі та грози 22 серпня очікуються у західних областях України, за винятком кількох. Температура повітря вдень підійматиметься до +27 градусів, а до ночі впаде до +15.. +17 градусів. У північній частині країни у понеділок буде хмарно, без опадів. Вдень стовпчики термометрів покажуть до +29 градусів, а вночі – до +17 градусів. Також синоптики зазначили, що 22-24 серпня у Донецькій, Сумській, Харківській та Полтавській областях переважатиме надзвичайний рівень пожежної небезпеки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини