Головна Новини Суспільство події Частину України накриє грозовими зливами: де погіршиться погода 22 серпня
commentss НОВИНИ Всі новини

Частину України накриє грозовими зливами: де погіршиться погода 22 серпня

Синоптики дали прогноз погоди в Україні на 22 серпня

21 серпня 2022, 15:45
Поділіться публікацією:

Новий робочий тиждень розпочнеться з дощової погоди у деяких областях України. Проте здебільшого країни буде хмарно, без опадів. Про це повідомляється на сайті Укргідрометцентру.

Частину України накриє грозовими зливами: де погіршиться погода 22 серпня

Прогноз погоди в Україні на 22 серпня - Фото: з відкритих джерел

Згідно з прогнозами синоптиків, дощі та грози 22 серпня очікуються у західних областях України, за винятком кількох. Температура повітря вдень підійматиметься до +27 градусів, а до ночі впаде до +15.. +17 градусів.

У північній частині країни у понеділок буде хмарно, без опадів. Вдень стовпчики термометрів покажуть до +29 градусів, а вночі – до +17 градусів.

У давнину в цей день також очікується спекотна погода. Вдень температура повітря підніметься до +29 градусів, уночі впаде до +17 градусів.

На півдні України 22 серпня температура повітря вдень підніметься до +30.. +31 градуса. Вночі буде +22 градуси.

У східній частині України у понеділок погода також буде хмарною, без опадів. Вдень – до +32 градусів, вночі – до +17 градусів.

Також синоптики зазначили, що 22-24 серпня у Донецькій, Сумській, Харківській та Полтавській областях переважатиме надзвичайний рівень пожежної небезпеки.

Частину України накриє грозовими зливами: де погіршиться погода 22 серпня - фото 2

Раніше видання "Коментарі" повідомляло читачам про те, що за останній місяць в Україні подорожчали багато харчових продуктів. Наприклад, із м'яса найбільше підвищилася вартість свинини, а ціни на яловичину, навпаки, впали.

Також портал новин "Коментарі" повідомляв, що російські окупанти почали зносити багатоповерхові будинки в Маріуполі, які постраждали під час обстрілів міста. Також зазначається, що загарбники селять у вцілілі квартири "своїх", а українців, які залишилися без житла, лише годують спілкування.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://meteo.gov.ua/ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини