Головна Новини Суспільство події Спека та різке похолодання: якою буде погода у серпні
commentss НОВИНИ Всі новини

Спека та різке похолодання: якою буде погода у серпні

У серпні 2022 синоптики прогнозують посушливу жарку погоду, а потім похолодання і дощові дні

23 липня 2022, 00:35 comments1779
Поділіться публікацією:

Останній місяць літа — серпень 2022  за прогнозом синоптиків принесе спекотну погоду з посухою,  після цього різко похолодає  і  буде дощова  погода.

Спека та різке похолодання: якою буде погода у серпні

Прогноз погоди на серпень (фото з відкритих джерел)

Як  прогнозують на ресурсі  Wisemeteo, перша десятиденка в серпні вирізнятиметься  високою температурою (майже+30), дощів майже не буде. Друга десятиденка буде прохолоднішою (очікується +25 градусів протягом дня), але дощів бракуватиме. Останні  серпневі дні прогнозуються ще прохолоднішими (+19+23), і нарешті будуть йти часті дощі.

Народний синоптик Леонід Горбань в своїй книзі прогнозує, що серпень цього року буде  випаде жарким з мінімальною кількістю дощів, буде сильною  посуха. Невеликі  опади  можливі в середині місяця  і в кінці.

Горбань прогнозував, що середня температура цього місяця буде 23-24 градуси  з плюсом — прийдуть і набридливі жаркі дні, і свіжіша погода.

За прогнозом ресурсу Gismeteo так само є схожим  прогноз місячної  погоди – в першій  половині місяця — спекотно і посушливо, далі на зміну теплу прийде  прохолодна погода  та опади.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Україну накриє спека до 36 — подробиці. У суботу у деяких областях України очікується дощова погода, а в більшості областей – спека. Про це повідомляється на сайті Укргідрометцентру. За даними синоптиків, 23 липня дощова погода упродовж усього дня буде у Харківській, Луганській та Донецькій областях. Зазначається, що на сході у цей день температура повітря підніметься до 25 градусів. Уночі очікується до +14 градусів. В решті областей країни у суботу буде спекотна погода. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини