Головна Новини Суспільство події Сорочинський ярмарок не відбудеться вперше за більш ніж 20 років
commentss НОВИНИ Всі новини

Сорочинський ярмарок не відбудеться вперше за більш ніж 20 років

Організатори Сорочинського ярмарку заявляють, що не хочуть піддавати учасників і відвідувачів небезпеці зараження

15 липня 2020, 05:45 comments1104
Поділіться публікацією:

Фестиваль "Сорочинський ярмарок" вперше в історії свого існування не відбудеться – його довелося скасувати через коронавірус. Про це повідомили організатори національного Сорочинського ярмарку на сторінці в Facebook.

Сорочинський ярмарок не відбудеться вперше за більш ніж 20 років

У повідомленні говориться, що в селі Великі Сорочинці Миргородського району Полтавської області вирішили відмовитися від проведення ярмарку. Пов'язано це з тим, що організатори не хочуть піддавати відвідувачів небезпеки зараження COVID-19.

Сорочинський ярмарок проводиться в Полтавській області з 1999 року. Організатори зазначають, що не можуть допустити будь-яких проявів зневаги наших учасників і гостей, які два десятки років підтримували захід, відвідували ярмарок, брали в ньому участь.

Раніше "Коментарі" писали, що адаптивний карантин, який в Україні діє до 31 липня, може бути продовжений на невизначений термін. Голова Державної служби з питань безпеки харчових продуктів та захисту прав споживачів в місті Київ Олег Рубан заявив, що зараз в столиці стабільно високі показники захворюваності. Тому немає сенсу говорити про послаблення карантину. Також складно сказати, якою буде пролонгація адаптивного карантину після 31 липня. Нинішні цифри, м'яко кажучи, не тішать. При таких показниках адаптивний карантин може бути продовжений і на півтора року.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини