Головна Новини Суспільство події Сонячно, морозно, місцями сніг: погода на 2 грудня
commentss НОВИНИ Всі новини

Сонячно, морозно, місцями сніг: погода на 2 грудня

У Києві в середу прогнозують невеликий сніг, на дорогах місцями ожеледь. Вітер північно-східний, 7-12 м / с. Температура вночі 1-3 ° морозу, вдень близько 0 °.

2 грудня 2020, 06:50
Поділіться публікацією:

Сьогодні 2 грудня в Києві пройде невеликий снігопад, на дорогах ожеледиця. Стовпчики термометрів піднімуться до 1°. Про це йдеться в прогнозі Укргідрометцентру.

Сонячно, морозно, місцями сніг: погода на 2 грудня

Фото: з відкритих джерел

Згідно з прогнозом, вночі температура буде нижче 0, а вдень повітря прогріється максимум до 1°. Вітер північно-східного напрямку зі швидкістю до 2,4 м / с.

Синоптики обіцяють в північних і більшості центральних областей невеликий сніг, у південній частині — невеликі опади, переважно — у вигляді дощу.

Через холодного вітру синоптики рекомендують одягатися тепло і бути обережніше при ходьбі — ранкові заморозки та ожеледь можуть спровокувати небажані падіння.

Відзначимо, 2 грудня — пророка Авдія Бережного. Тому за давніх часів люди з побоюванням виходили на вулицю в другий день зими. Прилетіли птиці з півночі — до ранніх холодів.

Раніше "Коментарі" писали про те, що синоптики розповіли про погодні умови в першу зимовий тиждень на всій території України. Так, з понеділка по четвер по всій країні очікується невеликий мороз до -7 градусів і опади у вигляді снігу повсюдно крім південних і північних областей. У другій половині тижня трапиться потепління: третього грудня, в четвер, температура коливатиметься в рамках від  -1 градуса морозу до +6 градусів тепла. Повсюдно, крім західних областей обіцяють сніг з дощем.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://meteo.gov.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини