Головна Новини Суспільство події Сонячне затемнення 30 квітня: що не можна робити у цей день
commentss НОВИНИ Всі новини

Сонячне затемнення 30 квітня: що не можна робити у цей день

Експерти розповіли, коли саме настане затемнення, а також, що можна і не можна робити в цей період

29 квітня 2022, 01:25 comments1855
Поділіться публікацією:

Вже цієї суботи, 30 квітня, на нас чекає важлива астрологічна подія — Сонячне затемнення. Воно відкриє коридор затемнень, який триватиме до 16 травня. У цей період очікується сильне енергетичне піднесення, яке впливає на життя як окремої людини, так і цілої країни. Що астрологи не рекомендують робити 30 квітня?

Сонячне затемнення 30 квітня: що не можна робити у цей день

Сонячне затемнення 30 квітня / Фото: hightech.fm

Отже, на нас чекає сонячне затемнення у знаку Тельця, а він символізує накопичення та фінанси, відповідає за землю та систему розрахунків. Астрологічна подія відбудеться 30 квітня о 21 годині 27 хвилин за Гринвічем (23 години 27 хвилин за київським часом). Українці не зможуть його побачити, лише жителі Південної Америки та акваторії Тихого океану.

Астролог Наталія Ларічева на своїй сторінці в Instagram розповіла, що цього дня важливо дотримуватись певних правил та обмежень. Не бажано цієї суботи планувати важливі зустрічі, справи або великі покупки. Також не варто цього дня влаштовувати весілля. Всі ухвалені важливі рішення в цей день можуть мати зворотний ефект.

Також у період Сонячного затемнення деякі люди стають більш роздратованими та емоційними, але не варто провокувати конфлікти та сварки – постарайтеся тримати себе в руках, більше відпочивати та проводити час на відкритому повітрі.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, ще з давніх-давен люди вважали Сонце і Місяць особливими об'єктами для поклоніння, а їх затемнення наводили одночасно занепокоєння і захоплення. У наш час навколо такої астрономічної події менше ажіотажу, але все ж таки сонячні та місячні затемнення не залишаються непоміченими. Скільки таких подій відбудеться 2022 року?



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини