Головна Новини Суспільство події Сонячне затемнення 10 червня: коли спостерігати за "вогненним кільцем" в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Сонячне затемнення 10 червня: коли спостерігати за "вогненним кільцем" в Україні

Найкраще кільцеве сонячне затемнення буде видно з деяких частин Канади, Гренландії та Росії

10 червня 2021, 09:33 comments1755
Поділіться публікацією:

Сьогодні, 10 червня, жителі частини Землі зможуть спостерігати перше у 2021 році сонячне затемнення. Плюс до всього, поряд з цим явищем настане і молодик. Про це повідомляє "УНІАН" з посиланням на Forbes.

Сонячне затемнення 10 червня: коли спостерігати за "вогненним кільцем" в Україні

Cонячне затемнення 10 червня - фото з відкритих джерел

За даними видання, сьогодні відбудеться кільцеподібне затемнення. Зокрема, Місяць буде перешкоджати сонячному світлу і кине тінь на Землю. При цьому Супутник знаходиться на великій відстані від нашої планети, тому не затулить Сонце повністю, залишивши "вогняне кільце" навколо себе.

Сонячне затемнення можна буде спостерігати з 13:26 за київським часом, а максимальної фази воно досягне о 14:15. Сонце при цьому прикриється на 12%.

Відзначається, що найбільш чітко побачити явище зможуть жителі деяких частин Канади, Російської Федерації та Гренландії. Частково сонячне затемнення вдасться побачити й українцям, крім жителів південної частини країни.

Нагадаємо, що 10 червня очікується і перший літній молодик 2021, який пройде в Близнюках. Відзначається, що в цей день важливо залучати тільки сприятливі та позитивні думки, які допоможуть залишатися на плаву, попри складність життєвих ситуацій. Завдяки правильному настрою вийде залучити успіх. У день молодика також можна загадати бажання, пов'язані з позбавленням від негативних подій. А ось не рекомендується в молодика починати нові справи, оскільки є присутнім ризик не довести до кінця почате. Астрологи також застерігають від подорожей і водіння автомобіля.

Не можна в цей день конфліктувати або з'ясовувати стосунки. Будь-які емоції можуть гіпертрофуватись, в результаті чого обстановка може загостритися до межі.







Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини