Головна Новини Суспільство події Сьома "пташка" приземлилася: Резніков розкрив подробиці військової допомоги США
commentss НОВИНИ Всі новини

Сьома "пташка" приземлилася: Резніков розкрив подробиці військової допомоги США

Олексій Резніков заінтригував, заявивши, що ця допомога США далеко не остання

3 лютого 2022, 15:48
Поділіться публікацією:

У міжнародному аеропорту "Бориспіль" приземлився сьомий літак із 85 тоннами військової допомоги від США. Військовий вантаж прибув до України 3 лютого. Про це повідомляє видання "Коментарі", посилаючись на Twitter-сторінку міністра оборони України Олексія Резнікова.

Сьома "пташка" приземлилася: Резніков розкрив подробиці військової допомоги США

Військова допомога США. Фото: twitter.com/oleksiireznikov

Два дні тому на тлі ймовірності російського вторгнення Вашингтон уже передав Україні військову допомогу. Тоді прибув літак із 84 тоннами бойових набоїв до стрілецької зброї.

Глава Міноборони Олексій Резніков лаконічно прокоментував черговий вантаж від американських партнерів. Він написав у себе в Twitter: "Сьома пташка приземлилася в Борисполі".

За словами Олексія Резнікова, цього разу союзники передали Україні дуже потрібні для української армії боєприпаси для гранатометів.

Наприкінці свого повідомлення Олексій Резніков заінтригував, зазначивши, що це дуже хороші новини для України, але ще кращі новини в тому, що це ще не кінець і військова допомога продовжиться. США продовжать зміцнювати українську армію, роблячи її ще міцнішою.

Читайте також на порталі "Коментарі" – сьогодні під час спілкування з українськими ЗМІ міністр оборони Олексій Резніков заявив, що паніка в інформаційному просторі потроху вщухає і вже можна твердо заявити, що ймовірність ескалації від Росії низька. Про це свідчать дані розвідки, а також заяви стратегічного союзника України, де вважають малоймовірним вторгнення Росії в Україну. Рєзніков підкреслив, що Росія не формує поки що ударних угруповань, що є першим сигналом про те, що готується наступ.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини